To je to što me zanima!

Borg ili Musa? Hrvatski pivot imitirao legendarnog tenisača

Kauboji su u prvenstvo ušli neočekivanim remijem protiv Japana, a sve je dodatno pokvarila ozljeda Luke Cindrića koji je izgubljen za cijelo prvenstvo. Raspoloženje je popravio urnebesni Željko Musa...
Vidi originalni članak

Björn Borg je jedan od najvećih tenisača u povijesti. Godinama je osvajao naslove i redao pobjede, ali nikada nije pokazivao emocije. Uvijek ledeni pogled na njegovu licu, gubio ili vodio. Bez stiskanja šake, bez bacanja reketa. Ali zato je kuhao u sebi pod silnim pritiskom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Nikšom Kalebom

A kako ispadne kada ga imitira karakterno potpuno drugačija ličnost?

Hrvatski rukometaši su u poslijepodnevnim satima odradili regeneracijski trener na otvorenom kako bi se malo oznojili dan uoči utakmice protiv Katara u posljednjem kolu prvog kruga SP-a.

Kauboji su u prvenstvo ušli neočekivanim remijem protiv Japana, a sve je dodatno pokvarila ozljeda Luke Cindrića koji je izgubljen za cijelo prvenstvo. Raspoloženje je popravila pobjeda protiv Angole, a kako bi naši Katarane dočekali u sjajnoj atmosferi, pobrinuo se Željko Musa.

Dobri duh naše reprezentacije, uvijek spreman na šalu i zezanciju, je ovaj put izveo performans na treningu. Kako bi malo nasmijao igrače i podignuo atmosferu, naš pivot je na glavu stavio periku i imitirao legendarnog švedskog tenisača Björna Borga. Kako bi bio što uvjerljiviji, navodno je sa sobom ponio i teniski reket, a na zagrijavanju je mahao kao da igra imaginarnim reketom.

Dobri hrvatski div je svoj zadatak ispunio. Vratio je osmijeh na lice našim rukometašima, a sad mu je zadatak zaustaviti Katarane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zpz 18.01.2021.

    meni više liči na Agassija , još dok je imao kosu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare