To je to što me zanima!

Boris Dvoršek više nije trener RK Zagreba, Saračević uskače

Pet dana nakon poraza od rukometaša Tatrana 21-25 u Zagrebu smijenjen je Boris Dvoršek. Momčad će u idućoj utakmici voditi Zlatan Saračević i Mario Kelentrić
Vidi originalni članak

Boris Dvoršek od danas više nije trener prve momčadi RK Prvo plinarsko društvo Zagreb, objavio je hrvatski prvak te obrazložio razloge smjene:

'Nakon sastanka Odbora za hitnost odlučeno je kako trener Dvoršek više neće voditi prvu momčad. Ovakva odluka donesena je uslijed rezultata koji su bili lošiji od očekivanih'.

U sljedećoj utakmici protiv Meškova u trećem kolu SEHA lige momčad će voditi Dvoršekovi pomoćnici, Zlatan Saračević i Mario Kelentrić

- Intenzivno radimo na pronalasku novog trenera, a javnost će o svemu biti obaviještena do početka idućeg tjedna - objavili su iz kluba.

U prva dva kola SEHA lige Zagreb ima pobjedu protiv Nexea te iznenađujući domaći poraz od Tatrana. Na ruku Dvoršeku nisu išli ni rezultati pripremnih utakmica kada je Zagreb čak izgubio i od Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lyoto 17.09.2014.

    sta bi oni mozda ligu prvaka s ovakvom ekipom osvojili? koliko para toliko muzike moze doc najbolji trener svijeta i nema tu pomoci, limitirana momcad je problem

  • ivica20002000 17.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • No Name_6 17.09.2014.

    Zagreb će s trenutnim rosterom biti smiješan i sramotan u LP. Gobac i kompanija - maknite se jer je evidentno da niste u stanju voditi klub. Uništili ste europskog velikana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare