To je to što me zanima!

Borisa Beckera po izlasku iz zatvora očekuje nova kazna

Šesterostruki osvajač Grand Slama osuđen je na dvije i pol godine zatvora zbog pokušaja skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2,5 mil. funti u stečajnom postupku
Vidi originalni članak

Proslavljeni tenisač Boris Becker (54) i dalje služi zatvorsku kaznu u Huntercombeu, koji se nalazi sedamdesetak kilometara zapadno od Londona. Prethodno je bio u zloglasnom zatvoru Wandsworth.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča Borisa Beckera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, šesterostruki osvajač Grand Slama i jedan od najboljih tenisača u povijesti osuđen je na dvije i pol godine zatvora zbog pokušaja skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2,5 milijuna funti u stečajnom postupku s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova.

BECKER IZA REŠETAKA Teniski as žali se na zatvorsku hranu: 'Morat će se naviknuti. Usoljena govedina nije dobra' NIJE DUGO IZDRŽAO Beckera prebacili iz zloglasnog zatvora: Žalio se na hranu, sav je novac trošio na čokoladu

Po izlasku iz zatvora čeka ga nova kazna

Trofejni Nijemac živi u Londonu od 2012., ali nikad nije zatražio britansko državljanstvo. Becker je u Ujedinjenom Kraljevstvu stranac koji će odslužiti godinu dana zatvora, a prema tamošnjim zakonima, za takve u toj zemlji nema mjesta. Po odsluženju kazne bit će deportiran.

Britanski mediji prije desetak dana javili su kako je Becker u zatvoru pronašao posao. Dok ostali zatvorenici kreću zarađivati s najgorim poslovima i polako idu prema boljem, Becker je odmah zaposlen kao asistent u nastavi gdje ostale zatvorenike upoznaje sa znanosti o sportu. A izazvalo je to pobunu među zatvorenicima te su neki od njih preko obitelji slali upravi pisma iz protesta.

Na novom poslu Becker podučava o teoriji tjelesno zdravstvene kulture i prednostima vježbanja uz uravnoteženu prehranu. Još ne radi u zatvorskoj teretani jer za to mora biti duže iza rešetaka. Nijemac se nada da će ga pustiti iz zatvora prije Božića te da će smjeti ostatak odslužiti u Njemačkoj pod lakšim uvjetima.

PRVI DANI IZA REŠETAKA Becker u zatvoru: Javili mu se s idejom kako da ga ne primijete SRCE JOJ JE SLOMLJENO Bivša žena otkrila što je rekla Beckeru prije odlaska u zatvor: Naš sin to ne može razumjeti...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • robinjo1121 26.07.2022.

    Tako isto i kod nas😄

  • alfa romeo stelvio 26.07.2022.

    kad ste tako detaljni oko borisa... da li vec postao necija "mlada" u zatvoru?!

  • sircus 26.07.2022.

    nekome ni milijuni nisu dovoljni

Komentiraj...
Vidi sve komentare