To je to što me zanima!

Borjan na meti Grobara: Šest godina prolazimo golgotu, sin to sluša, a suprugu vrijeđaju

Moju suprugu i dalje vrijeđaju u svakom derbiju. Ako ikad budem na funkciji u savezu pobrinut ću se da se takve stvari ne događaju, požalio se Borjan srpskim medijima
Vidi originalni članak

Milan Borjan (35), golman Crvene Zvezde i Kanade koji je rođen u Kninu, nakon pobjede u velikom derbiju protiv Partizana (1-0) požalio se medijima zbog kritika s kojima se suočava već godinama. 

- Moja obitelj već šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vrijeđaju u svakom derbiju - rekao je Borjan za srpske medije.

Borjan je za Zvezdu brani od 2017. godine, a protiv Hrvatske je igrao na Svjetskom prvenstvu u Katru. Bio je meta hrvatskih navijača koji su vrijeđali njega i njegovu suprugu Snežanu. No, i on je provocirao pokazavši tri prsta prema navijačima.

- Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam tko su ti ljudi, ne želim komentirati njihove živote. Oni neka nastave vrijeđati, a ja ću pobjeđivati - rekao je golman. 

No Borjana ne vrijeđaju samo hrvatski navijači te je nerijetko na meti Grobara koju su ga tijekom cijele utakmice vrijeđali. 

- Ako ikad budem na funkciji u savezu pobrinut ću se da se takve stvari ne događaju. Moj sin od šest godina sve razumije i žalosno je da čita i sluša uvrede o svojoj obitelji - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kajzanavek 07.03.2023.

    Kaj si tražil, to si dobil.

  • Doktor Kanye 07.03.2023.

    supruga drugima sluzi ko zavjesa za obrisat ku rac

  • LUKAM10 LEGENDA 07.03.2023.

    Imamo i mi orjunu ,kojja se svojski trudi poistovjetiti sa ovim prikodunavašima,šireći mržnji Hajduka i Dinama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare