To je to što me zanima!

Borna Gojo na korak do ulaska u glavni ždrijeb US Opena!

Za ulazak u glavni turnir Goji je potrebna još jedna pobjeda, a igrat će protiv boljeg iz ogleda između južnoafričkog veterana Kevina Andersona i Čeha Tomaša Machača
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Gojo stigao je nadomak laska u glavni ždrijeb posljednjeg ovogodišnjeg "grand slam" turnira, US Opena koji počinje u ponedjeljak u New Yorku, on je u susretu 2. kola kvalifikacija svladao Bugarina Adriana Andrejeva sa 6-3, 6-4.

Susret je nekoliko puta prekidala kiša, počeo je još u četvrtak, ali nakon što je Gojo dobio prvi set sa 6-3 zog kiše je nastavak odgođen za petak.

'OVO TI NIJE SRBIJA' Skandal na US Openu: Navijač se skoro potukao sa srpskim izbornikom na meču Borne Goje

Po povratku na teren Gojo je stigao do vodstva 3-0 kada je kiša uzrokovala novi prekid. No, nakon što je dvoboj nastavljen 25-godišnji Splićanin uspio je dovršiti posao.

SLAVLJE U LOS CABOSU Borna Gojo pobijedio prvi put ove godine na ATP turniru HRVAT ISPAO S WIMBLEDONA Gojo: Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu. Prošao sam 27 psihijatara i deset psihologa

Za ulazak u glavni turnir Goji je potrebna još jedna pobjeda, a igrat će protiv boljeg iz ogleda između južnoafričkog veterana Kevina Andersona i Čeha Tomaša Machača.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • magare u bilom 26.08.2023.

    ako se bas nema sto gledati, gledas goju. prilicno sirovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare