To je to što me zanima!

Borna je 'Zvijezda budućnosti': ATP nagradio našeg tenisača

Borna Ćorić (18) najmlađi je tenisač koji je godinu završio među najboljih 100 igrača svijeta. ATP mu je dao nagradu "Zvijezda budućnosti". Borna je 92. igrač svijeta...
Vidi originalni članak

Borna Ćorić dobio je ATP-ovu nagradu "Zvijezda budućnosti". Naš 18-godišnji tenisač ovo je priznanje dobio jer je najmlađi tenisač koji je godinu završio među najboljih 100 igrača svijeta. Borna je po najnovijoj ATP ljestvici 92. igrač svijeta.

- Pogled na listu dobitnika ove nagrade dovoljan je da se zaključi kakvo je ovo priznanje. Nevjerojatan je osjećaj dobiti nagradu. Ovo će mi sigurno biti veliki poticaj za daljnji nastavak karijere - rekao je Borna Ćorić.

Prošle godine najmlađi tenisač u TOP 100 bio je Čeh Jiri Vesely. Marin Čilić također konkurira za jednu od godišnjih nagrada, za igrača koji je najviše napredovao te za nagradu "Stefan Edberg", koju dobiva igrač s najboljim sportskim ponašanjem.

Ovo je četvrti put da je hrvatski tenisač dobio godišnju nagradu. Goran Prpić je 1989. godine bio "Povratnik godine", njegov imenjak, Goran Ivanišević, 2001. godine dobio je nagradu za igrača koji je najviše napredovao, a Ivan Ljubičić je 2007. bio "Humanitarac godine".

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vladimirb 04.11.2014.

    ima potencijala i pred njim je blistav put i karijera,treba da uživa u toj igri,a ne da mu pritisak okoline uništi karijeru i zdravlje,ne može se preko noći popeti na vrh,tada se sa njega brzo i pada,ne treba da se zanese da će sve ići glatko i po laticama lovorika,trnje još pred njim,rad i samo rad,smirenost i uz podršku roditelja ići će to kako treba,sretno...

  • Ddddd_1 04.11.2014.

    najinteresantnije je kako sad mediji kažu -Naš ,pa onda Hrvat ,a kad je nešto loše u pitanju onda ljude Hercegovačke Hrvate ,onda kažu Hercegovac ,Nepismeni kamenjarac itd..

  • strmi007 03.11.2014.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare