To je to što me zanima!

Borna Sosa pored Stuttgarta navijao za mlade nade Dinama

Hrvatski reprezentativac do 21 godine nekada je igrao za Dinamo, te sa svojom generacijom (Moro, Brekalo...) osvojio ovaj turnir, a danas je s tribina bodrio neke nove naraštaje modrih...
Vidi originalni članak

Borna Sosa današnji je dan proveo na Jugend Euro kupu, malonogometnom turniru za mlađe kategorije koji se već 30 godina (od 1989.) igra u Gaildorfu pored Stuttgarta.

Bivši prvotimac Dinama, a danas član njemačkog bundesligaša Stuttgarta odlučio je bodriti mlade nade Dinama, te im dati podršku u pohodu na još jedan naslov pobjednika.

Zanimljivo, Sosa je sa svojom generacijom (Moro, Brekalo, Kalaica, Soldo...) kao klinac osvojio ovaj turnir, a danas je pak za one mlađe naraštaje navijao s tribina.

Mlade nade Dinama ovoga puta nisu imale toliko sreće, u raspucavanju penala bili su poraženi od Sturma, no modri klinci s ovog turnira doma nose brojne uspomene. Kao i sliku s Bornom Sosom koji ih je poslije utakmice posjetio u svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.01.2019.

    Sta nije osto u Dinamu kad ga toliko voli nego otisao s 18 godina a za razliku od 99% klinaca njemu je bilo zajamčeno da ce igrat jer realno nema tko drugi na LB

  • 13.01.2019.

    steta sto je kalaica rano otisao iz dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare