To je to što me zanima!

Borussia deklasirala Freiburg, Haaland utrpao dva komada

Belgijanac Thomas Meunier dva puta je tresao mrežu Freiburga, a prije kraja prvog poluvremena za 3-0 zabio je Norvežanin Erling Haaland koji je gradivo potvrdio i u 75. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Borussije Dortmund pobijedili su u derbiju 19. kola njemačkog prvenstva na svom stadionu četvrtoplasirani Freiburg s 5-1 (3-0) i približili se vodećem Bayerna na svega tri boda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred samo 750 gledatelja na Signal Iduna Park stadionu koji prima 82.000 , Belgijanac Thomas Meunier (14, 29) je dva puta zabio za Borussiju u prvih pola sata.

Neposredno prije poluvremena na 3-0 povisio je Norvežanin Erling Haaland, koji je potom postigao još jedan gol u 75.minuti, da bi se za konačan rezultat pobrinuo Mahmoud Dahoud (86).

Počasni gol za momčad Freiburga postigao je Ermedin Demirovič (61). Za Borussiju je 2022. krenula odlučno i uz dvije pobjede pokazala i dvije lijepe predstave, a samo u prvom poluvremenu žuto-crni su imali čak 12 udarac na gol. Borussia igra kup utakmicu u utorak sa St. Pauliem, a Bayern u subotu gostuju u šestoplasiranom Kölnu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rimad001 15.01.2022.

    spora vam je aplikacija i još bi za to dodatno naplačivali. padali su i jači

Komentiraj...
Vidi sve komentare