To je to što me zanima!

Borussia Dortmund više ne želi dovesti Ivana Klasnića

Sportski direktor kluba s Westfalena potvrdio je da Borussia ne želi dovoditi nove napadače, već su odlučili pričekati povratak Alexandra Freija
Vidi originalni članak

Nakon što se teško ozljedio švicarski napadač Frei, čelnici Borussije krenuli su u potragu za novim napadačem. Kao jedna od ozbiljnijih opcija bio je Ivan Klasnić, kojemu je istekao ugovor s Werderom i ne bi za njega morali platiti odštetu. No Bild je donio informaciju kako na Westfalen neće dolaziti novi napadači.
- Odlučiti smo pričakati Freijev povratak. I zato nećemo dovoditi ni Klasnića, ali ni bilo kojeg drugog napadača - nakon povratka s odmora na Floridi rekao je sportski direktor Borussije Michael Zorc.
Povratak Alexandra Freija predviđen je za kraj kolovoza, iako je taj 28-godišnji napadač još uvijek na štakama. No to ne može obeshrabriti čelnike Borussije.
- Prema našim očekivanjima, Alex će se vratiti najkasnije do kraja kolovoza, a možda i malo prije toga. Nadamo se da će se te prognoze ostvariti i zato nam nije potreban novi napadač Klasnićeve kvalitete - riječi su Jürgena Kloppa, trenera koji je na kraju prošle sezone na klupi crno-žutih zamijenio Thomasa Dolla.
Osim Mladena Petrića, koji je prošle sezone nosio igru Borussije, i oporavljenika Alexa Freija, Klopp će na raspolaganju imati i paragvajskog napadača Haedo-Valdeza. Kako misli, to je sasvim dovoljno, a novac predviđen za Klasnića potrošit će na novog kvalitetnog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Inkoba 23.06.2008.

    nisam vidjeo boljeg i stalozenijeg igraca od Ivana Klasnica, luka modric i onaj mali homogenije Rakitic nisu pola vrjedni kao sto je Klasnic. svaka cast Ivane igrao si kao pravi majstor modric rakitic to su samo medijski napumpani karakteri bez stila za nogomet.

  • mario007 23.06.2008.

    nije se još sjetio.al oće za kooji dan

  • k1994m 23.06.2008.

    Mamicu ocemo KLASNICA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare