To je to što me zanima!

Borussia izbacila Dembelea iz sastava! Sve je bliže Barceloni

Naš fokus je na pripremama momčadi za Bundesligu koja počinje sljedećeg vikenda. Dembele će imati priliku trenirati odvojeno od igrača, poručili su iz dortmundske Borussije
Vidi originalni članak

Sjajni francuski ofenzivac Ousmane Dembele (20) glavna je meta Barcelone uz Coutinha iz Liverpoola. Njih dvojica rade na tome da ih klubovi puste u Španjolsku i žešći u toj namjeri je Francuz iz redova Borussije Dortmund.

Uspio je 'dogurati' do suspenzije koja će trajati do daljnjeg (ili odlaska u Barcelonu, točnije) i sada trenira odvojeno od trenutne momčadi.

- Naš fokus je na pripremama momčadi za Bundesligu koja počinje sljedećeg vikenda. Dembele će imati priliku trenirati odvojeno od igrača - rekao je jedan od čelnika kluba, Michael Zorc.

Cijena brzonogog krilnog igrača je preko 100 milijuna eura i Barcelona je spremna ići preko toga. Borussia se još mora izjasniti koliko točno novca traži, no što se igrača tiče, tu više nikakvih dilema nema.

On je svoj dio 'posla' napravio...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • profi19 13.08.2017.

    Ma ja bi sad trazio 150 milijona i nebi popustao. I ako barcelona ne ponudi toliko, onda bi mu dao da sijedi na tribini i neka trune. Pa da vidimo dokle ce izdrzati. Nakon mjesec dana ce doc moliti na koljenjima da se vratiu sastav.

  • COCKTA 13.08.2017.

    Ovo nema smisla,samo unosi nemir u tim i klub.

  • Kringe 13.08.2017.

    Takvo je vrijeme doslo da se nemoze jednostavno zadrzat igrac ako on zeli odlazak iz kluba . Ove gluposti poslat ga do kraja ugovora na tribinu da se pokazu zubi su gluposti , klub mu daje placu i propusta velike pare prodajom njegovom . Tako je i West Ham pustio nedavno Payeta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare