To je to što me zanima!

Bošnjak: O nogometu ne znam ništa, njime se neću ni baviti...

Slutila sam da će biti interesa, ali ovo... Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti. Bila sam prisiljena složiti nekoliko rečenica kako bih zadovoljila interes medija, rekla je Marijana Bošnjak
Vidi originalni članak

Nova predsjednica Hajduka Marijana Bošnjak u svom je prvom medijskom istupu priznala kako je nogomet previše ne zanima.

- Ne gledam utakmice i ne znam ništa o nogometu ni o pripremi sezone. Zato se time neću ni baviti u Hajduku. Moje je da klubu pružim ono što je potrebno da funkcionira u prijelaznom razdoblju i nadam se da ću biti uspješna.

Ono što nikako nije očekivala jest velika pozornost medija.

- Slutila sam da će biti interesa, ali ovo... Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti. Bila sam prisiljena složiti nekoliko rečenica kako bih zadovoljila interes medija i ne namjeravam se javljati na telefon i davati intervjue - zaključila je Bošnjak.

U ovom projektu trebalo bi napraviti objektivnu i neovisnu ekonomsku analizu stanja, trebalo bi također kreirati tim koji ne ulazi u procjenu prošlih i budućih timova i odluka, već samo procjenu zatečenih rezultata.

Dobiveni rezultati, nadalje, trebali bi poslužiti kao startna pozicija predsjedniku Uprave, odabranog javnim natječajem, za kreiranje strategije. Ovaj međukorak zaista ne bi trebao okupirati pažnju javnosti jer je vrlo kratkoročan i isključivo operativan. Za budućnost kluba puno je važnije razmišljati o odabiru predsjednika Uprave javnim natječajem.

U tom kontekstu moje bi odluke bile isključivo dnevno operativne i osiguravale tek opstojnost Hajduka do nove Uprave. Apeliram na medije da usmjere pažnju na taj proces i kreiraju atmosferu u kojoj će se kompetentni ljudi, koji zaista misle da mogu biti najbolji odabir za tu funkciju, javiti na natječaj.

Naglašavam da se o ovoj privremenoj funkciji razgovaralo kao projektnoj, operativnoj, a ne dugoročnoj i javnoj, stoga od sada za sva pitanja kontaktirajte Slavena Marasovića, predsjednika NO Hajduka ili "nadzornika" Šalinovića, koji je određen kao koordinator rada tima s NO-om, stoji u priopćenju privremene predsjednice Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 11.04.2016.

    Lakrdijaški klub

  • Torcaast 10.04.2016.

    Ne znaju ni na ovom portalu nista o nogometu pa opet imaju obvezu komentirat sve i svasta iako im je doseg citiranje Mamica. Ovo je potpuno ispravan potez nadzornika di je potrebno sprovest temeljitu analizu kluba u suradnji sa strucnim timom i pripremit teren za buduceg predsjednika. Sve potrebne informacije kod primopredaje ce dobit od vec sad bivseg predsjednika ne sumnjajuci u njegov dosadasnji rad, ali ova analiza ce pomoc u sta detaljnijem pregledu stanja kluba koje je nuzno napravit da ne bi bilo poslije da novi predsjednik govori da je on zateka takvo i takvo stanje, a da bivsa uprava govori suprotno. Izvjesce se ocekuje i od ostalih sektora kluba.Smijenjen je bivsi predsjednik jer misle kako nije dobar razvojni menadzer vec samo sanacijski, to i ocekujem od iduceg predsjednika, nove i konkretne ideje razvoja kluba, bilo bi bolje da bude vise clanova uprave zbog raznolikostima u strucnosti i idejama.

  • Ivek987 10.04.2016.

    Ne sekiraj se, ti si idealna za Hajduk, ni ovi prije tebe nisu ništa znali, da su išta znali ne bi bili tu gdje jesu. Jedino što su radili je bilo pisanje Žalbi, tu su doktorirali i svi drugi su im bili krivi. Meni je žao Hajduka, bez njega cijela liga gubi smisao, nije fora kada je jedan klub toliko dominantan, ali realno Hajduk se pretvorio u sprdačinu, ne kažem da nema nepravdi prema njemu, ali ima i svojih krivica jako puno. I umjesto da su se bavilu bitnim pitanjima u dobrobit svojeg kluba, oni su se bavili ne bitnim stvarima, ulazili su u nepotrebne konflikte od kojih nema kruha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare