Obavijesti

Sport

Komentari 104

Bošnjak: O nogometu ne znam ništa, njime se neću ni baviti...

Bošnjak: O nogometu ne znam ništa, njime se neću ni baviti...
1

Slutila sam da će biti interesa, ali ovo... Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti. Bila sam prisiljena složiti nekoliko rečenica kako bih zadovoljila interes medija, rekla je Marijana Bošnjak

VIDEO

Nova predsjednica Hajduka Marijana Bošnjak u svom je prvom medijskom istupu priznala kako je nogomet previše ne zanima.

- Ne gledam utakmice i ne znam ništa o nogometu ni o pripremi sezone. Zato se time neću ni baviti u Hajduku. Moje je da klubu pružim ono što je potrebno da funkcionira u prijelaznom razdoblju i nadam se da ću biti uspješna.

Ono što nikako nije očekivala jest velika pozornost medija.

- Slutila sam da će biti interesa, ali ovo... Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti. Bila sam prisiljena složiti nekoliko rečenica kako bih zadovoljila interes medija i ne namjeravam se javljati na telefon i davati intervjue - zaključila je Bošnjak.

U ovom projektu trebalo bi napraviti objektivnu i neovisnu ekonomsku analizu stanja, trebalo bi također kreirati tim koji ne ulazi u procjenu prošlih i budućih timova i odluka, već samo procjenu zatečenih rezultata.

Dobiveni rezultati, nadalje, trebali bi poslužiti kao startna pozicija predsjedniku Uprave, odabranog javnim natječajem, za kreiranje strategije. Ovaj međukorak zaista ne bi trebao okupirati pažnju javnosti jer je vrlo kratkoročan i isključivo operativan. Za budućnost kluba puno je važnije razmišljati o odabiru predsjednika Uprave javnim natječajem.

U tom kontekstu moje bi odluke bile isključivo dnevno operativne i osiguravale tek opstojnost Hajduka do nove Uprave. Apeliram na medije da usmjere pažnju na taj proces i kreiraju atmosferu u kojoj će se kompetentni ljudi, koji zaista misle da mogu biti najbolji odabir za tu funkciju, javiti na natječaj.

Naglašavam da se o ovoj privremenoj funkciji razgovaralo kao projektnoj, operativnoj, a ne dugoročnoj i javnoj, stoga od sada za sva pitanja kontaktirajte Slavena Marasovića, predsjednika NO Hajduka ili "nadzornika" Šalinovića, koji je određen kao koordinator rada tima s NO-om, stoji u priopćenju privremene predsjednice Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna