To je to što me zanima!

Boysi na treningu navijali kao da su na euro-utakmici

Petstotinjak navijača Dinama došlo je na 'Hitrecu' pružiti podršku Dinamovcima tijekom treninga. Bili su kompletno opremljeni, kao na pravoj utakmici
Vidi originalni članak

"Dinamo je naš život, naša sreća, naša ljubav najveća", pisalo je na transparentu navijača Dinama na treningu, dan uoči utakmice zadnjeg kola Europske lige. Oko petstotinjak ih se okupilo na pomoćnom terenu u Maksimiru, a koliko im je stalo pokazali su došavši u punoj opremi, s bubnjevima, zastavama i transparentima, kao na utakmicu. Atmnosferu su zagrijali paleći baklje. Usred treninga počeli su skandirati "Dinamo, Zagreb, Dinamo, Zagreb". Većih incindenata, nasreću, nije bilo. Neobična dozvola kluba da navijači prisustvuju treningu nadoknada je navijačima za kaznu od dvije utakmice igranja Dinamovaca pred praznim tribinama. A zaradio ju je  upravo zbog divljanja Boysa u Temišvaru. Dolazak u Zagreb najavili su skauti brojnih europskih klubova, kao što su Marseille, Bayer, Tottenham, Toulouse, Red Bull, Werder, PSG, Blackburn, Alkmaar, Šahtjar i moskovski Spartak. Na meti će im biti Mario Mandžukić i Dejan Lovren, koji bi vrlo lako mogli otići iz Dinama ako dobiju pravu ponudu.

SNIJEG ČISTILI CIJELU NOĆ I JUTRO
Kako bi travnjak maksimirske 'ljepotice' bio spreman za  europsku utakmicu, Miljenko Sakoman i njegova ekipa čistili su snijeg od 1 sat u noći. Pred jutro je napokon trava zamijenila snijeg.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • krasnodar 16.12.2009.

    Ajmoooo Dinamooo.

  • red star 16.12.2009.

    hahahahahaha.....copy / paste -----delije sever-----

  • vlav 16.12.2009.

    sigurno su bile besplatne kobasice i pivo ,kad ih je ovolko bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare