To je to što me zanima!

Boysi su razvili koreografiju za preminulog člana: 'Uvijek sa nama, ti bit ćeš uvijek sa nama'

Navijači Dinama prisjetili su se kickboksačkog trenera, vođe te skupine koji je iznenada preminuo početkom tjedna i zbog kojega na Ligi prvaka u futsalu nisu navijali
Vidi originalni članak

Bad Blue Boysi su se na početku utakmice Dinama i Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi na Maksimiru prisjetili Mislava Vučetića Kure koji je iznenada preminuo u noći na ponedjeljak u 42. godini.

Kure je bio vođa Dinamovih navijača, trener kickboksa, čovjek koji je držao motivacijski govor momčadi "modrih" u kolovozu uoči gostovanja kod AEK-a u Ligi prvaka.

Boysi su preko donje zapadne tribine razvili koreografiju s bijelim natpisom "Kure" na crnoj pozadini, a na sredini je stajala trobojnica sa šahovnicom i prvim bijelim poljem, pokraj nje lik Vučetića u boksačkim rukavicama. Na ogradi je pisalo "You are the greatest" (ti si najveći).

"Vučetić Mislav, uvijek sa nama, ti bit ćeš uvijek sa nama", zapjevali su Bad Blue Boysi.

U čast preminulog člana BBB-i nisu navijali u prvoj utakmici futsalske Lige prvaka koju je Futsal Dinamo u utorak igrao protiv švedskog Örebroa u Draženovu domu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zrno soli u glavi 27.10.2023.

    @Tjerač crvenih krezubih vampira. nego kakva je to? Nije službena zastava RH, u skladu sa Zakonom o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske

  • Ivan Subasic 27.10.2023.

    Zloceste plave curke primaju po grckim zatvorima dok im prcija potonula ! dynamo i bbb sramota RH !

  • Kaj si rekel 27.10.2023.

    Kure frende počivaj u miru🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare