Obavijesti

Sport

Komentari 496

Produbljuje se kriza Dinama, Viktoria slavila na Maksimiru!

Produbljuje se kriza Dinama, Viktoria slavila na Maksimiru!
7

Hrvatski je prvak izgubio četiri od pet posljednjih utakmica. U 3. kolu Konferencijske lige Viktoria Plzen je odnijela sva tri boda iz Zagreba. Jakirović će možda platiti cijenu...

Nogometaši češke Viktorije iz Plzena pobijedili su s 1-0 (0-0) Dinamo u Zagrebu u ogledu trećeg kola skupine C Konferencijske lige.

Utakmica je odlučena u 69. minuti, a jedini pogodak postignut je iz jedanaesterca. Strijelac za goste bio je Tomaš Chory.

Dinamo - Viktoria

Kroz cijelu utakmicu prave akcije i prilike su bile rijetkost, a u prvom poluvremenu Dinamo je dva puta opasno zaprijetio iz slobodnih udaraca. U oba slučaja izvođač je bio Marko Bulat, ali je 26. minuti pogodio vratnicu, a u 44. minuti gredu.

U sličnom ritmu je trajala utakmica u drugom poluvremenu. Dinamo je imao jednu vrlo dobru šansu Vidovića u 61. minuti, pogodak je spriječio gostujući vratar Baier, dok je osam minuta kasnije Viktoria povela. Bernauer, Francuz u dresu Dinama, skrivio je jedanaesterac, a Chory je bio precizan za 1-0 gostiju.

Zagreb: UEFA Europa Konferencijska liga, GNK Dinamo - FC Viktoria Plzen

Do kraja je Dinamo jalovo napadao te je minimalnu prednost lako sačuvala Viktorija koja se izdvojila na vrhu ljestvice skupine C. Klub iz Plzena ima devet bodova, a preostale tri momčadi su trenutačno na tri boda.

Isti klubovi međusobno igraju i u četvrtom kolu ove skupine. Ogled u Plzenu igra se 9. studenoga s početkom u 18.45 sati.

U drugom susretu skupine C kazahstanska Astana je slavila u Prištini protiv Ballkanija 2-1. Strijelci su za Astanu bili Hovhanisjan u sedmoj i Beisebekov u 23. minuti, dok je jedini strijelac za domaćina bio Kuč u osmoj minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. kolo Konferencijske lige 21.00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
0 : 1
Viktoria Plzen
Chory 69'
Sortiranje događaja

Kraaaaaj utakmice na Maksimiru. Viktoria Plzen je uzela sva tri boda u Zagrebu, kriza Dinama se produbljuje, a trener Jakirović vjerojatno će biti taj koji će platiti cijenu...

90+3'

Česi zabijaju, ali pomoćni sudac diže zastavicu. Imao je Dinamo sreće, ali nema puno vremena za poravnjanje.

90'

Imat ćemo još pet minuta sudačke nadoknade.

82'

Ulazimo u samu završnicu utakmice. Na semaforu je ostalo još devet minuta plus sudačka nadoknada. Ne izgleda dobro za Dinamo. U međuvremenu je kod Viktorije požutio Kopic.

78'

Prva zamjena u redovima gostujuće momčadi. Izlazi strijelac Chory, zamijenit će ga Vydra.

Komentari 496