To je to što me zanima!

Boysi Torcidi šalju razglednice prije derbija: Jednu malu fritulu

Splitska riva 'obojana u plavo', trofej HNL-a i stihovi iz pjesme Petra Graše ono su što bi mnogi pripadnici Torcide mogli dobiti na adresu ovih dana kao 'poklon' iz Zagreba
Vidi originalni članak

Danima se spominje špalir za koji je gotovo sigurno da ga nogometaši Hajduka neće formirati prije nedjeljnog derbija protiv Dinama, a navijači novih/starih hrvatskih prvaka iskoristili su priliku za provokaciju. Društvenim mrežama kruži video na kojem put Splita Bad Blue Boysi šalju Torcidi razglednice.

DERBI S HAJDUKOM Svi žele na proslavu titule: Dinamo je rasprodao karte u tri minute, HNL ovo dugo nije vidio

I to ne bilo kakve, već one na kojima se nalazi fotografija splitske rive 'obojane u plavo' i trofej HNL-a u kojem se nalazi 'omiljeni' desert fritule, uz stih iz istoimene pjesme Petra Graše 'sve bi da, da za nju, jednu malu fritulu...'.

Razglednice su adresirane na klub navijača Hajduka, a tko zna i na kojim će privatnim adresama završiti. Podsjetimo, iz Maksimira su objavili kako su rasprodali sve dostupne ulaznice za derbi te će 'modri' proslaviti naslov prvaka protiv najljućih rivala, ali i uz podršku s dvije tribine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, očekuje se i dolazak Torcide koja će bodriti Hajduk, bez obzira na to što je utakmica rezultatski nebitna. Jer čast je čast.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • Plava_Ljubljana. Dinamo 21.05.2022.

    Malo zajebancije prije derbija. Duhovito i kreativno. Bravo za boyse 👏👏👏

  • axl44 21.05.2022.

    Samo neka se o i rugaju, tako će se 2070. g. i torsida njima rugat 🤣🤣🤣🤣

  • Hrvatska <3 21.05.2022.

    Hahahha a taj je klub samo sprdnja nista drugo, najveca komedija u drzavi…propalitet od kluba koji nece nikad nis osvojiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare