Obavijesti

Sport

Komentari 107

Svi žele na proslavu titule: Dinamo je rasprodao karte u tri minute, HNL ovo dugo nije vidio

Svi žele na proslavu titule: Dinamo je rasprodao karte u tri minute, HNL ovo dugo nije vidio

Da, navijači su, tako kažu, u tri minute pokupovali preostale ulaznice, srušili server i nagovijestili da Hajduk u subotu u 20 sati čeka prava fešta

VIDEO

U 11 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Hajduka, glasila je klupska informacija tijekom srijede. Redovi pred blagajnama bili su od 8 sati, a navijačima izvan Zagreba nada je bila u internet prodaji.

Pokretanje videa...

Dinamovci slave naslov VIDEO

- Pa ovo je nemoguće, svega tri minute trajala je prodaja na internetu, srušio se server, da bi potom stigla obavijest da nema ulaznica - nazvao je redakciju 24sata čitatelj.

Šibenik i Dinamo susreli se u 35. kolu HT Prve lige

Da, navijači su, tako kažu, u tri minute pokupovali preostale ulaznice, srušili server i nagovijestili da Hajduk u subotu u 20 sati čeka prava fešta. Naravno, kako više nema ulaznica u redovnoj prodaji, ostaje internet prodaja. Ulaznice za Zapad dolje, koje su u redovnoj prodaji koštale 150 kuna, na Njuškalu sada stoje 200 kuna.

- Živim u Sesvetama, ulaznicu mogu dostaviti, ovih 50 kuna je za gorivo i pivo - javio se jedan od onih koji prodaju ulaznicu jer neće moći na stadion.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S IVICOM KOSTELIĆEM: 

Na stadionu se očekuje 22.952 gledatelja, što je najviše u HNL-u u posljednjih sedam godina i famoznog derbija s Hajdukom na ljeto 2015. godine kada su Boysi prekinuli bojkot i napunili Maksimir. Tada se skupilo više od 23 tisuće navijača. 

Od tada, više od 15 tisuća ljudi u HNL-u na Maksimiru bilo je samo u studenom 2019. kada su Hajduk i Dinamo remizirali (1-1). Istina, u međuvremenu se "pojavila" korona, pazilo se na epidemiološke mjere, ali navijača je proteklih mjeseci moglo i moralo biti više. Pogotovo u ovakvoj neizvjesnoj i dramatičnoj završnici sezone u kojoj se Dinamo praktički do posljednjeg kola borio za naslov. 

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske

Dinamov stadion i dalje izgleda tmurno, istok nije u funkciji, ali brojni dinamovci će barem na jedan dan zaboraviti na sve probleme i doći proslaviti 23. naslov prvaka pred očima najvećeg rivala. Pobjeda protiv Hajduka bila bi šlag za kraj sezone.

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova

I vrijeme bi trebalo ići u prilog navijačima. Prema Državnom hidrometeorološkom zavodu ne bi trebalo biti kiše. Hajdukovih navijača na južnoj tribini trebalo bi biti oko 2000, a njihov trener Valdas Dambrauskas još krije hoće li na teren poslati najbolji sastav ili će neke igrače odmarati za finale Kupa protiv Rijeke 26. svibnja. No to se Dinamo ne tiče. Cijeli stadion trebao bi biti u plavom, Maksimir je spreman za feštu i proslavu 23. naslova prvaka Hrvatske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe