To je to što me zanima!

Bože Miličević: Tre Kelley je u cijeloj priči ispao žrtva

Mladi Amerikanac Tre Kelley do daljnjega ne ide iz Draženova Doma, njegov ga je agent “prodao” u Grčku bez Cibonina znanja
Vidi originalni članak

Tre Kelley je igrač Cibone dok god ne dovedemo nekog drugog, rekao je direktor Bože Miličević i konačno objasnio što se događalo s američkim razigravačem, koji ovaj tjedan nije trenirao s momčadi, uvjeren da ide u Grčku.
- On je ispao žrtva. Njegov agent pregovarao je s Grcima i uvjerio ih da je njegov dolazak gotova stvar. Kelleyu su pripremili ugovor i čak mu poslali avionske karte. On je stekao dojam da je sve riješeno i više nije trenirao s nama. No morao je shvatiti da je, dok ima ugovor s Cibonom, vlasništvo kluba, a ne agencije - rekao je Miličević i nastavio:
- Ista je agencija radila pritisak na nas da pustimo Mulaomerovića, no on nam treba, kao i Kelley, dok ne nađemo zamjenu.
A zamjene još nema. Dolazak J.R. Bremera je propao, zbog čega je Kelleyeva situacija dugo bila “status quo”, inače bi već otputovao u Grčku. Ovako je još u Zagrebu, a hoće li ovaj vikend konkurirati za momčad na Final Fouru Kupa u Trnskom, ovisi o tome hoće li se ispričati treneru i suigračima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare