To je to što me zanima!

Božić: Ovo je bilo savršenstvo! Boks nisu birtija, kafana i ulica

Ovo je savršenstvo vještine, ovo je savršenstvo boksa. Ja vjerujem da ovako nešto nije viđeno još od ere Muhammada Alija. To što je večeras priredio Joshua... To je vrhunac boksačke vještine, kaže Stipe Božić
Vidi originalni članak

Anthony Joshua vratio je svjetske naslove u svoje vlasništvo nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Andyja Ruiza. Bila je to taktička majstorija najboljeg teškaškog boksača svijeta, koju su mu mnogi gledatelji zamjerili.

SPEKTAKL U PUSTINJI Joshua je opet kralj teškaša: Dobio Ruiza i vratio sve titule!

Ipak, na Joshuinu stranu stao je velikan hrvatskog boksa Stjepan Božić komentirajući pobjedu u studiju RTL-a neposredno nakon samog meča.

- Već dobivam neke poruke, komentari po portalima... Portali govore katastrofa boks, način na koji je Kličko boksao... Jako sam ljut i isprovociran zato što sam 25 godina bio u ringu i ja ovo nikad u životu nisam vidio - rekao je bivši WBF svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji pa nastavio:

- Ovo je savršenstvo vještine, ovo je savršenstvo boksa. Ja vjerujem da ovako nešto nije viđeno još od ere Muhammada Alija. To što je večeras priredio Anthony Joshua... To je vrhunac boksačke vještine.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Božić ističe da zna da ljudi vole vidjeti nokaut, no isto tako napominje da bi relevantna mišljenja trebala biti od onih koji su barem jednom stali u ring pa probali kako je to.

- Boks nije ulica, birtija, kafana, boks je sport, boks je vještina i Anthony Joshua... Drago mi je da sam vidio ovakav meč. Da sam vidio neku tuču i nokaut ne bi mi bilo toliko zanimljivo. Ja nisam oduševljen, ja sam šokiran koliko je ovo bilo savršeno. Od ovog bolje ne može. Tko misli drugačije neka proba odboksati tri minute u ringu - zaključio je proslavljeni hrvatski boksač.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 248

  • kamatarka 08.12.2019.

    Zanimljivo da nitko ne spominje da je Joshui največi problem njegovi mišići i atleta ,jer kad se ispuca u napadu on je gotov,sam sebe uništi. I o čemu dalje pričat, to mu je ogroman feler koji je prokužen i ne prolazi više. Bye the way! Tyson je svima bio top,jbg dok nije malo podivljo😁

  • kamatarka 08.12.2019.

    U ova dva meča njih dvojica su itekako prezentirali da boks nije birtija,kafana i ulica jer su oba normalna ne igraju prljavo,ponašaju se iskreno. Birtija ,ulica nema veze s njima. Ruizu ne treba majstorica,Joshua je taj koji je ostao kratak u ova dva meča .Žao mi za Joshu jer je dobar pošten momak al sad je pao mnogima u očima. Nema šanse da je zadovoljan jer je Ruiz bolji u ova dva meča,sveukupno.Ako je on zadovoljan s time onda hebeš boks.... I kad misliš da je boks ispao najjadniji sinoć, prevariš se jer su naši komentatori još jadniji!

  • crocopman 08.12.2019.

    E možda je to savršenstvo za boksača za publiku baš nije a znamo, da boks treba publiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare