To je to što me zanima!

Poker božićnih prvaka: Njima zasad nitko ne može ni blizu...

Među ove četiri momčadi dvije su neporažene, jedine dvije u Ligama petice. U ovom trenutku čini se kao sigurna oklada staviti da će ova fantastična 'četvorka' osvojiti naslove u svojim ligama
Vidi originalni članak

Još je dosta do kraja sezone u najjačim ligama svijeta, ali čini se da je u Španjolskoj, Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj praktički sve odlučeno. Teško da će Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City i Bayern ostati bez naslova uzevši u obzir prednost koju imaju i formu u kojoj se nalaze.

Barcelona je nakon pobjede u El Clasicu otišla na devet bodova prednosti ispred Atletico Madrida, 11 ispred Valencije i čak 14 više od četvrtoplasiranog Reala, branitelja naslova u La Ligi. 

Istu prednost ima i PSG u francuskoj ligi.

Monaco i Lyon zaostaju devet bodova za Parižanima čijem atomskom napadu Mbappe - Cavani - Neymar nitko ništa ne može.

Pepov stroj melje u Engleskoj

Bilo bi pravo čudo da PSG ne osvoji naslov, nakon 16 pobjeda, dva remija i samo jednog poraza u 19 kola prije stanke. 

U Bundesligi je situacija još čišća.

Bayern je na 41 bod, 11 više od Schalkea i 13 više od dortmundske Borussije. Čini se da u Njemačkoj nitko nema snage skinuti moćni bavarski stroj. 

Manchester City je uz Barcelonu jedina neporažena momčad u Ligama petice i s 18 pobjeda i jednim remijem juriša po naslov. Manchester United zaostaje 13 bodova, Chelsea čak 16.

Barcelona, PSG, Manchester City i Bayern Božić su dočekali sami na vrhu, s velikom prednošću koju će teško ispustiti. Ali nogomet je prekrasna igra u kojoj se sve može okrenuti za čas, a oni koji su sad na vrhu, sutra mogu biti drugi, čak i treći. Uostalom, proteklih godina vidjeli smo takve preokrete. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • miki8787 25.12.2017.

    Ako izgube sve utakmice do kraja onda nece biti prvaci.Bit ce neko drugi!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • MateCro 24.12.2017.

    A di je soudani ?

  • Blue Moon has risen 24.12.2017.

    I btw sretan Božić svim nogometnim navijačima na portalu, dobro i vama španjofili također. Do slušanje 26. 12.

Komentiraj...
Vidi sve komentare