To je to što me zanima!

Božo ipak još nije za mirovinu: Trener Cedevite sve prorekao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maljković je tražio strpljenje jer neki igrači nisu prošli pripreme. Sad su svi fit. Protiv Caje je Green vodio momčad, Wright se raspucao, a Tomas je dirigirao obranom...
Vidi originalni članak

Maljkovićeve riječi s početka sezone konačno su se počele ostvarivati. Upozoravao je da će početak biti težak, ali da će sve doći na svoje mjesto. Marko Tomas bio je ozlijeđen, playmakeri Green i Ilievski te šuter Wright propustili su dio ili cijele pripreme, a Cedevita je igrala grozno. Brzo su se rasplamsale sumnje u stručnost četverostrukog prvaka Europe na klupi.

Protiv Caje Laboral Green je vrlo dobro vodio momčad, Wright se raspucao, a povratnik Tomas dirigirao je obranom. Cedevita je odigrala daleko najbolju utakmicu sezone.

- Kad nam tako moćna momčad zabija desetak poena po četvrtini, kad protiv tako agresivnih igrača imamo tako malo izgubljenih lopti, kad ‘zaključamo’ koš na nekoliko minuta, znači da smo spremni - rekao je Maljković.

No ne želi euforiju. Već jučer momčad je otputovala u Skoplje, gdje večeras (20.30 sati) igra s MZT-om.

- Odemo li opušteni, izgubit ćemo 15 razlike.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jon_Snow 11.11.2012.

    Pustite Božu Maljkovića da radi u miru i uspjeh je zagarantran.

  • socijalist novoga kova 11.11.2012.

    igra sam na MZT, bio je dobar u vrijeme jugoplastike ,zna je iznenadit tadašnje europske prvake doli u Skoplju

  • vamosbarca 11.11.2012.

    onaj šut wrighta sekundu do kraja koji je ušao u ponedjeljak protiv igokee može preokrenut cijelu sezonu u pravom smjeru. a desetak sekundi do kraja su imali napad i dovoljna je bila dvica a odigrali su tako da on šutne sa 7 i pol metara preko ruke. sretano u euroligi i aba ligi a u prvenstvu hrvatske zna se - HEJA HEJA CIBOSI

Komentiraj...
Vidi sve komentare