To je to što me zanima!

Braća Glazer ne žele na Old Trafford zbog navijača

Američki vlasnici Man Uniteda na meti su kritika navijača 'crvenih vragova' zbog velikih dugova. Vjerojatno će preskočiti finale Carling Cupa...
Vidi originalni članak

Već je odavno poznato da američki vlasnici Manchester Uniteda nisu poželjni među navijačima kluba. Ususret finalu Carling Cupa njihov dolazak na Wembley se ne očekuje što ne iznenađuje. Zadnji dolazak obitelji Glazer na utakmicu 'crvenih vragova' dogodio se na Old Traffordu u kolovozu prošle godine! Ako ipak odluče pogledati svoj klub protiv Aston Ville u nedjelju, njihov dolazak organizirat će se u tajnosti. Zbog njihove sigurnosti Glazeri će sletjeti privatnim avionom te će direktno do Wembleyja biti otpraćeni u crnim džipovima. Ovakva procedura podsjeća na dolaske značajnih svjetskih dužnosnika, no to nimalo ne čudi s obzirom da su Amerikanci na ratnoj nozi s fanatičnim navijačima Uniteda. Oni ne mogu oprostiti počinjeni dug od 716 milijuna funti što bi moglo natjerati vlasnike da prodaju kultni Old Trafford.
Zadnji dolazak braće Glazer u Englesku dogodio se povodom NFL utakmice koju su prošlog listopada na Wembleyju igrali njihova momčad Tampa Bay i New England. Zanimljivo je spomenuti da je Liverpool isti dan porazio Manchester United na Anfieldu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • man_u_francesco 27.02.2010.

    @windir.. samo sto se ovdje okrece daleko veca lova.. prestrasno sta se dogadja s manchesterom.. treba ih sterat sve!

  • Windir 27.02.2010.

    @ Siljota ---> ova braca Glazer su ko nasa braca Mamić,eto kako :D

  • Siljota 27.02.2010.

    A bokte, pa kak? Man. Utd. uz svu tu silnu reputaciju, lova od sponzora, stadion uvijek pun, lova od prodaje C.Ronalda i oni su toliko dužni. Ovi šefovi su ko i naša Vlada. Gdje odlazi ta lova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare