To je to što me zanima!

Bradarićev suigrač poziva CR-a: Šaljem mu poruke svaki dan, a nudim i rivalstvo s Messijem

Svaki dan šaljem poruke Cristianu Ronaldu i pišem mu da dođe u Lille. Odgovara mi samo sa ha, ha, ha, rekao je stoper Lillea Jose Fonte koji želi obnoviti rivalstvo između sunarodnjaka i Messija
Vidi originalni članak

Kapetan francuskog doprvaka, Portugalac Jose Fonte (37) u stalnom je kontaktu s Cristianom Ronaldom kojeg pokušava nagovoriti da dođe igrati za Lille kako bi u borbi za naslov prvaka igrao protiv svog velikog rivala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše fanovima u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinski čarobnjak je u velikom transferu vrijednom 70 milijuna eura došao u PSG te će svojim nastupima pomoći momčadi u borbi za trofej.

Suigrač Domagoja Bradarića, Jose Fonte je s Lilleom u tekuću sezonu francuskog prvenstva ušao kao aktualni prvak, a prema porukama koje šalje Ronaldu čini se kako žudi vidjeti ga u redovima svoje momčadi. 

- Svaki dan šaljem poruke Cristianu Ronaldu i pišem mu da dođe u Lille. Odgovara mi samo sa ha, ha, ha - nasmijao se Fonte kojemu nije jasno kako PSG može kupovati toliko igrača. 

Osim Messija, u Pariz su stigla još četiri velika igrača - Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma. Za transfer Achrafa Hakimija, PSG je morao platiti odštetu u visini od oko 60 milijuna eura dok su navedena četvorica na Park prinčeva došli besplatno. 

Naravno, tu su i velike plaće koje imaju zvijezde poput Neymara, Mbappéa i Verrattija, a nakon dovođenja pojačanja platna lista katarskih šeika se povećala zbog čega se Fonte zapitao što je s financijskim fair playem.

MAJKO MILA Totalna ludnica: Messijev dres rasprodan, zarada 40 mil. eura!

Fonte nije jedini kojemu je sumnjivo što je u jednom prijelaznom roku došlo toliko dobrih igrača. ali vlasnik kluba Nasser Al-Khelaifi izjavio je da PSG ne krši pravila financijskog fair playa. 

Portugalski stoper prošle sezone bio je jedan od kamena temeljaca obrane koja je zaustavila vladavinu PSG-a, a ove sezone izazov će biti još veći. 
- Igrati protiv Messija, Neymara i Mbappéa i spriječiti ih da zabiju, zamislite kakva bi to bila priča za unuke! - zaključio je Fonte. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare