Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bradarićev suigrač poziva CR-a: Šaljem mu poruke svaki dan, a nudim i rivalstvo s Messijem

Bradarićev suigrač poziva CR-a: Šaljem mu poruke svaki dan, a nudim  i rivalstvo s Messijem

Svaki dan šaljem poruke Cristianu Ronaldu i pišem mu da dođe u Lille. Odgovara mi samo sa ha, ha, ha, rekao je stoper Lillea Jose Fonte koji želi obnoviti rivalstvo između sunarodnjaka i Messija

VIDEO

Kapetan francuskog doprvaka, Portugalac Jose Fonte (37) u stalnom je kontaktu s Cristianom Ronaldom kojeg pokušava nagovoriti da dođe igrati za Lille kako bi u borbi za naslov prvaka igrao protiv svog velikog rivala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše fanovima u Parizu

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

Argentinski čarobnjak je u velikom transferu vrijednom 70 milijuna eura došao u PSG te će svojim nastupima pomoći momčadi u borbi za trofej.

Suigrač Domagoja Bradarića, Jose Fonte je s Lilleom u tekuću sezonu francuskog prvenstva ušao kao aktualni prvak, a prema porukama koje šalje Ronaldu čini se kako žudi vidjeti ga u redovima svoje momčadi. 

Joan Gamper Cup - FC Barcelona v Juventus

- Svaki dan šaljem poruke Cristianu Ronaldu i pišem mu da dođe u Lille. Odgovara mi samo sa ha, ha, ha - nasmijao se Fonte kojemu nije jasno kako PSG može kupovati toliko igrača. 

Osim Messija, u Pariz su stigla još četiri velika igrača - Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma. Za transfer Achrafa Hakimija, PSG je morao platiti odštetu u visini od oko 60 milijuna eura dok su navedena četvorica na Park prinčeva došli besplatno. 

Naravno, tu su i velike plaće koje imaju zvijezde poput Neymara, Mbappéa i Verrattija, a nakon dovođenja pojačanja platna lista katarskih šeika se povećala zbog čega se Fonte zapitao što je s financijskim fair playem.

Totalna ludnica: Messijev dres rasprodan, zarada 40 mil. eura!
Totalna ludnica: Messijev dres rasprodan, zarada 40 mil. eura!

Fonte nije jedini kojemu je sumnjivo što je u jednom prijelaznom roku došlo toliko dobrih igrača. ali vlasnik kluba Nasser Al-Khelaifi izjavio je da PSG ne krši pravila financijskog fair playa. 

Portugalski stoper prošle sezone bio je jedan od kamena temeljaca obrane koja je zaustavila vladavinu PSG-a, a ove sezone izazov će biti još veći. 
- Igrati protiv Messija, Neymara i Mbappéa i spriječiti ih da zabiju, zamislite kakva bi to bila priča za unuke! - zaključio je Fonte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao