To je to što me zanima!

Braithwaite: Vidio sam Eriksena i bio je mrtav. Ne bih taj prizor poželio nikome, to je užasno

Kad pogledaš mrtvo tijelo, nemaš sumnje. Znaš odmah da je netko mrtav, to je jasno. To sam ja vidio. Kad sam vidio to počeo sam se moliti, rekao je Martin Braithwaite par mjeseci nakon turobnih scena
Vidi originalni članak

Jezive scene gledali smo prije manje od dva mjeseca na Europskom prvenstvu kada se danski nogometaš Christian Eriksen srušio usred igre. Liječnici su ga oživljavali i naposljetku je došao svijesti, no prvi trenutci bili su zaista zastrašujući, kako za gledatelje na malim ekranima, tako još više za one koji su se nalazili na terenu, među kojima je bio i njegov suigrač Martin Braithwaite.

Braithwaite je bio jedan od onih koji je među prvima pohitao prema Eriksenu. Danci su svog suigrača tad zagradili kako ga javnost ne bi gledala u takvom stanju. Braithwaite se sad oglasio i u dokumentarcu te dao svoje viđenje cijele situacije:

SERGEJ JAKIROVIĆ ZA 24SATA 'Nisam mogao vjerovati da su Ciprani to napravili. Pa vidjeli ste što je bilo Eriksenu na Euru'

- Bio je jedan trenutak gdje sam pogledao Eriksena i on je bio mrtav. Kad pogledaš mrtvo tijelo, nemaš sumnje. Znaš odmah da je netko mrtav, to je jasno. To sam ja vidio. Kad sam vidio to počeo sam se moliti. U tom trenutku osjetio sam da je to jedino što mogu, okrenuti se Bogu - pričao je Braithwaite pa nastavio:

HAKIMI OTIŠAO Inzaghi: Budućnost Eriksena u Interu nije poznata, a Perišića ćemo dočekati raširenih ruku!

- Svi liječnici su tad spašavali njega i ta slika je nešto što ne želim nikad nikome. Nasreću, sve je završilo dobro, Eriksen je stabilno, a to je jedino što smo mogli zaželjeti.

Eriksen se od tog incidenta oporavlja u Danskoj te mu je ugrađen defibrilator, no talijanska pravila mu zabranjuju nastup ukoliko isti ne bude maknut, a može biti maknut samo ako je srce Danca u potpuno zdravom stanju. On se ovog tjedna vraća u Milan gdje će biti podvrgnut daljnjim pregledima kako bi se ustvrdilo može li opet zaigrati nogomet.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Mata10 03.08.2021.

    Ericsen je sretan da mu se to godilo na stadionu gdje ga je brza liječnička intervencija spasila. Da mu se to dogodilo doma ili u hotelu teško bi ostao živ. Nek bude sretan što je živ i ostavi se nogometa.

  • feralnaprovi 03.08.2021.

    ovaj nam otkria toplu vodu.. vau.. svi zelimo taj prizor haha koji likovi

  • FilipNemeti 02.08.2021.

    Ako njegova familija i prijatelji žele da živi, NE SMIJE igrat pod svaku cijenu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare