Obavijesti

Sport

Komentari 2

Inzaghi: Budućnost Eriksena u Interu nije poznata, a Perišića ćemo dočekati raširenih ruku!

Inzaghi: Budućnost Eriksena u Interu nije poznata, a Perišića ćemo dočekati raširenih ruku!

Hrvatski reprezentativac ima još godinu ugovora s Interom, a novi trener ga, prema svemu sudeći, vidi u svojoj momčadi za sljedeću sezonu

Ivan Perišić (32) još uvijek je u samoizolaciji, a posljednjih dana se pričalo da se možda neće ni vratiti u Milano. No, sudeći prema pressici novog trenera Intera Simonea Inzaghija, hrvatski će krilni napadač odraditi i posljednju godinu ugovora.

Pokretanje videa ...

- Na lijevoj strani imamo Federica DiMarca i Ivana Perišića. Jasno mi je da je Hrvat sada u samoizolaciji, ali čekamo ga raširenih ruku - rekao je strateg Nerazzurra na pressici na kojoj je najzastupljenija tema bila odlazak Achrafa Hakimija (22) u PSG.

Serie A - Fiorentina v Inter Milan

Hrvatskom reprezentativcu ugovor s Interom ističe sljedećeg ljeta. Od Nove godine može slobodno pregovarati s drugim klubovima, a ako mu Inter ne produlji ugovor tada će otići potpuno besplatno. Omišanin je u Inter stigao prije šest godina za 19 milijuna eura iz Wolfsburga, a sezonu 2019./2020., u kojoj se, između ostalog, okitio naslovom europskog prvaka, proveo je na posudbi u Bayernu

- On nam jako može pomoći i biti od koristi. Može biti dio našeg sustava - zaključio je Inzaghi.

Serie A - Spezia v Inter Milan
Christiane, dobrodošao si: Uefa zove Eriksena na finale Eura
Christiane, dobrodošao si: Uefa zove Eriksena na finale Eura

Eh, sad ona puno teža tema. Christian Eriksen (29) trebao bi uskoro doći u Milanu gdje će ga podvrgnuti razno raznim testovima i ispitivanjima, a tamo će liječnici pokušati pronaći rješenje kako bi Eriksen mogao nastaviti karijeru u Interu. U talijanskom sportu, naime, srčani defibrilatori nisu dopušteni, a njemu je, nakon ružnih scena na Euru, ugrađen.

Italian football Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Udinese Calcio

- Razgovarao sam s njime prije Eura, ali ne i nakon tog strašnog događaja. Vidjet ćemo, čekamo ga da se vrati, vjerujem da ćemo naći rješenje koje će sve zadovoljiti - rekao je novi strateg Intera.