To je to što me zanima!

Branič Gonzales u Dinamu: Razgovaramo, želim doći...

Istina je, pregovaram s Dinamom, nadam se da će sve brzo završiti, rekao je Rodolfo Gonzalez, čileanski branič koji bi trebao pojačati 'modre' u prijelaznom roku
Vidi originalni članak

Bila je nedjelja, dan utakmice. Znao sam da me dolaze gledati ljudi iz Dinama. Srećom, odigrao sam jako dobro i svi su bili zadovoljni. Nakon utakmice, sastao sam se s hrvatskim emisarima, koji su mi rekli: Želimo te u Dinamu! Bio sam presretan, ispričao je Rodolfo Gonzalez, 21- godišnji srednji branič Cobreloe.

Zoran Mamić išao je na turneju po Južnoj Americi, no kod svakog igrača našao bi se neki problem.

- Gledao sam napadače i stopere i ima puno toga, ali je teško realizirati. Igrači su uglavnom u vlasništvu banaka i privatnih bogataša - rekao je Zoki po povratku u Zagreb.

No u slučaju Gonzalez ne bi trebalo biti nikakvih problema. Cobreola ga je spremna prodati, iako mladi branič ima ugovor do 2014. godine.

- Nisam još ništa potpisao. Gledajte, drago mi je da ću se moći razvijati u Europi i s te strane ne postoji nikakva prepreka mom odlasku. Nadam se da će se sve vrlo brzo završiti na obostrano veselje - rekao je Gonzalez.

Rolo, kako ga zovu u domovini, igrao je za U-18 reprezentaciju Čilea na Joao Havelange turniru u Meksiku. Tamo je igrao odlično, pa je osim Dinama, interes pokazao i jedan meksički klub.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare