To je to što me zanima!

Branka Ćopić - nerođenog sina učlanjuje u Rijeku: Forza Fiume!

Vjerni navijači posjetili su Rujevicu, a svaki od njih imao je puno predivnih priča i uspomena na dugogodišnje praćenje utakmica Rijeke. Toliko da bi se samo od nekoliko tih pričica mogla napisati knjiga
Vidi originalni članak

Neđu najvjernijim navijačicama i navijačima Rijeke su - Damir Depope, Giuliano Žvanja, Slobodan Ružić, Predrag Jakovljević i Branka Ćopić Beljan. Njih sedmoro bili su i posebno sretni u tjednu početka nove sezone Prve HNL.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka se voli - hodočašćem na Rujevcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sedmoro spomenutih su među 272 najvjernijih koji su prošle sezone bili na svim domaćim utakmicama Rijeke, a Damir, Giuliano, Slobodan, Predrag i Branka bili su najsretniji pa slučajnim odabirom nagrađeni su prigodnim darovima od strane kluba.

Ruksak HNK Rijeka sadržavao je dres iz sezone 2019/2020., hlačice, polo majicu i masku za lice u Rijekinim bojama, dok je najsretniji - Damir Depope, uz navedene prigodne darove, dobio i pretplatu za sezonu 2020/2021.

Branka je trudna, još nerođeni sin već je o-ho-ho puta bio na Rujevici i navijao za Rijeku iz maminog trbuha, a čim se rodi bit će učlanjen u voljeni klub.

Vjerni navijači posjetili su Rujevicu a svaki od njih imao je puno predivnih priča i uspomena na dugogodišnje praćenje utakmica Rijeke, toliko da bi se samo od nekoliko njih mogla napisati knjiga.

Neki su stizali na Kantridu s dalekih poslovnih putovanja da bi gledali svoju Rijeku, drugi su propuštali utakmice samo kada je to bilo neizbježno, a svima je zajedničko jedno - beskonačna i vječna ljubav prema Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dean71 15.08.2020.

    Bili bi Monaco i živjeli ko bubrezi u loju,a ne vukli vas vlaje i slavonce, kojima odgovara živjeti na socijali. Ljudi iz ovog dijela zemlje oduvijek su bili vrijedni i nikoga nisu prozivali niti im ljepili epitete,več prihvačali svakoga tko je došao ovdje živjeti...

  • dean71 15.08.2020.

    Pa,Srbi su barem složni kao narod... za razliku od nas jalnih hrvata jedni na druge... Rijeka je grad različitosti i otvorenosti... pitam se tko bi vam djecu prehranio da nema PGŽ i Istarske županije...i što se tiče turizma i gospodarstva... trebali smo se odcijepiti od davno od Hrvatske... kada su nam Britanci nudili odlazeči iz Hong Konga duty free zonu...pa,je sabor izglasao da ostajemo u ovoj jadnoj državi!

  • Ivan051094 15.08.2020.

    Slobodan,Predrag,Branka..hrvat do hrvata 👌 Rečki srbi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare