To je to što me zanima!

Branko Ivanković: U Zadar idemo nastaviti dobar niz

Dinamo u petom kolu 1. HNL bez Tome Butine i Igora Bišćana gostuje u zadarskim Stanovima, gdje je u šesnaest susreta izgubio triput
Vidi originalni članak

Zadrani se, nakon što su dobili licenciju, vraćaju na svoj teren i sigurno će igrati iznad svojih mogućnosti, najavio je današnji susret Dinamov trener Branko Ivanković. Nakon četiri kola Dinamo ima maksimalan broj bodova. U Stanove neće putovati Igor Bišćan i Tomo Butina.
- Bišćana neću koristiti, čuvat ćemo ga za Šahtar. Butina ima mali hematom i gotovo sigurno će biti spreman za uzvratni susret protiv Šahtara. Niti njega neću voditi u Zadar - rekao je Ivanković. Dinamovci su uoči Zadra “baterije” napunili u Dubrovniku.
- Dubrovnik je ispunio svoj cilj. Od skakanja u vodu, picigina do glisiranja. Odigrali smo i trening-utakmicu, a ambijent je djelovao poticajno za igrače - rekao je Ivanković. Iako je u susretu s GOŠK-om Šokota zabio gol, trener Ivanković odlučio je ne voditi ga u Zadar. Mladi Argentinac Ibanez, za kojeg je Dinamov predsjednik Mirko Barišić rekao da će vrijediti pet milijuna eura, ne može dobiti priliku pokraj Hrgovića iako potonji ne briljira.
- Hrgović igra sve bolje i bolje i sigurno je na poziciji lijevoga bočnog broj jedan. Ibanez se još treba adaptirati na igru s četvoricom u liniji - zaključio je najavu susreta Dinamov trener.



'TOMIĆA ĆE NOVČANO KAZNITI'

Zbog vrijeđanja Francka Manga Guele na rasnoj osnovi Ante Tomića će novčano kazniti.
- Ušao je u verbalni delikt s Guelom i zbog toga će ga kazniti. Svota je čisto interna stvar - kaže Ivanković. Izgleda da u Dinamu rasizam ima svoju cijenu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mafija 22.08.2008.

    zadranin je malo zabrijo......al dobro....shvaćam ga.....to mu je voljeni klub.....dinamo će razvalit zadar al će popušit od shahtara....nažalost...to je realno...

  • nogometas05 22.08.2008.

    Ajde Zadranine spusti se na zemlju-imate ekipu za drugu ligu..

  • zadranin4ever 22.08.2008.

    ivankovicu taj niz ce se nastaviti jedino ako vam sudci pomognu kao i prosle godine kad smo trebali dobiti dinamo i nije nam sviran cisti penal...sad cemo vam vratiti za to...mora i zadar jednom krenuti a dinamo stati

Komentiraj...
Vidi sve komentare