To je to što me zanima!

Brat je doveo veliko pojačanje: Marko Tomas igrač KK Zaboka

Zabok u novu sezonu Premijer lige kreće s velikim pojačanjem. Od danas je prva zvijezda kluba Marko Tomas kojeg je u svlačionicu doveo trener i Markov brat Ivan
Vidi originalni članak

Prije nešto više od mjesec dana Marko Tomas (33) krenuo je u pripreme s KK Zabokom, a danas je klub za portal basketball.hr potvrdio da je iskusni hrvatski košarkaš od sada i službeno njihov igrač.

Marko će biti veliko pojačanje za momčad koju u hrvatskoj Premijer ligi vodi njegov brati Ivan, a koju su do sada pojačali Ivan Batur, Roko Galić, Krešimir Radovčić, Šime Lisica, Domagoj Proleta, Aljoša Šarac i Andro Anzulović.

Tomas će biti samo 'šlag na tortu' momčadi koja će s ovakvim sastavom zasigurno biti težak zalogaj bilo kome u hrvatskom prvenstvu. Zabok prvenstvenu sezonu otvara u nedjelju 7. listopada na vrućem gostovanju u Sinju protiv Alkara.

Tomas, čiju su karijeru nažalost obilježili problemi s ozljedama, nosio je dres Zagreba, Reala, Fuenlabrade,Fenerbahčea, Ankare, Cedevite, a posljednju sezonu odigrao je u Ciboni.

Dolazak Marka Tomasa u Zabok drugi je veliki transfer na hrvatskim parketima dana. Jučer se pojavila informacija da u Zadar stiže krilni centar Glen Davis, igrač koji je 2008. s Bostonom osvojio NBA naslov, a danas je stigla i službena potvrda KK Zadra. Ugovor je potpisao na jednu godinu, a u Zadar stiže sredinom tjedna.

 'Big Baby' je u najjačoj ligi svijeta proveo osam sezona, a igrao je još za Clipperse i Orlando Magic.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ne_znalac 01.10.2018.

    Ne pisete da je zadar doveo big baby???

  • Euro-Plenki 01.10.2018.

    Prop'o k'o žeton

  • herojulice2013 01.10.2018.

    Žalostan kraj jedne karijere

Komentiraj...
Vidi sve komentare