To je to što me zanima!

Brat uz brata: Torcida pomogla Boysima u čišćenju Zagreba...

Nakon što je Zagreb u nedjelju ujutro potresao snažan potres magnitude 5,3, Stožeru za civilnu zaštitu su se odmah na raspolaganje stavili Torcida i BBB-i...
Vidi originalni članak

Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, slogan je koji često spominje izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić. Poziva navijače na zajedništvo, a to zajedništvo najviše je prisutno u najtežim trenucima za Hrvatsku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nebitno jesu li iz Armade, Torcide, BBB-a, uvijek su tu na prvoj crti branika domovine, za nas, za Hrvatsku... 

BOYSI ZA PETROVU Na njih uvijek možete računati: BBB, od srca vam hvala za sve

Nakon što je Zagreb u nedjelju ujutro potresao snažan potres magnitude 5,3 koji je uz brojne zgrade u centru oštetio i bolnice, navijači zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysi odmah su se stavili na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu, a pridružili su im se i članovi Torcide, piše Dalmatinski portal.

Opremljeni zaštitnim maskama i u dogovoru s nadležnim službama na terenu Boysi su se bacili na posao. Zbog potresa su desetci trudnica i rodilja morale u visokom stadiju trudnoće i s bebama trčati ispred bolnice, a stotinjak navijača priskočilo im je u pomoć noseći deke i njihove osobne stvari da bi potom krenuli sa seljenjem bolnice u Petrovoj u KBC Dubrava.

PROGLAS TORCIDE 'Perite ruke, spriječimo virus i opet će baklje biti glavna tema'

Nakon toga su pomogli i u sanaciji ulica diljem Zagreba, a s Boysima su bili i članovi Torcide. Slike za pamćenje...

U Zagrebu žive brojni navijači Hajduka i odmah su se stavili na raspolaganje.

Možda su u nogometu najveći rivali, možda nekad i pretjeraju u svojim tučnjavama i prepirkama, ali ovo su trenuci kada se zaboravi na ovakve stvari i uvijek su tu kada god zatreba pomoć. Bile to poplave, požari ili potresi, navijači će uvijek uskočiti.

To su stvari koje moraju biti primjer u društvu. Zdravlje i životi ljudi su na prvom mjestu, a navijači su uvijek tu.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Prstupak 25.03.2020.

    Svaka čast za ovu ekipu hajdukovaca iz Zagreba, naklon do poda. Pa Zagreb je na kraju i njihov grad, tj. grad svih dobrih ljudi.

  • ervin48 23.03.2020.

    Ajmo ljudi,pomozimo jedni drugima kao sto to uvjek cinimo kada je najpotrebnije. Kao purger...boysi,torcida,armada,kohorta...nije vazno ciji si navijac...hrvatska vas treba, pomozite,isto tako obucite majice svog omiljenog kluba i posaljite u svijet koji vas prati jos jacu sliku Hrvata!!!! Neka svi vide da smo zajedno jaci!!!!

  • purger 1973 23.03.2020.

    Mth. zato Ti doma sjediš s jogurtom u ruci i učiš na Sp Tv, mandrilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare