To je to što me zanima!

Vekić je ispala nakon drame na centralnom terenu, Ana prošla

Ana Konjuh je slavila 2-1 (7-6, 2-6, 6-3) protiv Irine Begu nakon nešto više od dva sata. Donna Vekić sjajno je igrala protiv šeste nositeljice Jo Konte, ali ispala je nakon tri sata i 13 minuta
Vidi originalni članak

Naša mlada 19-godišnja tenisačica Ana Konjuh nastavlja oduševljavati sjajnim rezultatima. U drugom kolu Wimbledona pobijedila je 64. tenisačicu svijeta, Rumunjku Irinu Begu. Konjuh je slavila nakon dva sata i 16 minuta 2-1 (7-6, 2-6, 6-3).

Ovo nije bila briljantna partija kao u prvom kolu, ali mlada Dubrovkinja ipak je uspjela izboriti plasman u treće kolo. Konjuh je u prvom setu okrenula break zaostatka, drugi je izgubila bez većeg otpora, a u trećem je pri rezultatu 3-3 napravila break i došla do vrlo vrijedne pobjede.

U 3. kolu igrat će protiv devete tenisačice svijeta Dominike Cibulkove. Ima samo 19 godina, već neko vrijeme sve vodi prema tome da bi uskoro trebala postati naša najbolja tenisačica, a to će se nakon Wimbledona i dogoditi. Ana je trenutno 24. tenisačica svijeta prema live rankingu.

Martonski meč Britanke Johanne Konte i naše Donne Vekić pripao je domaćoj igračici. Prvi set dobila je Konta 7-6, a u drugom se Donna vratila uz 6-4. Treći, odlučujući set, otišao je na stranu Konte 10-8.

Meč je trajao tri sata i 13 minuta i mlada Osječanka nije uspjela ponoviti uspjeh od 18. lipnja kada je u finalu Nottinghama dobila sedmu tenisačicu svijeta. Sjajnim teniskim mečom oduševljena je i velika Billie Jean King.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_465735 08.07.2017.

    Billie Jean King ima kroničnu bolest( lezbijka), pa neznam dali joj se sviđajui i na drugi način.

  • normalan_lik 06.07.2017.

    Strasan mec je bio! Svaka cast na igri Donna! Samo tako naprijed!

  • LOLNeki 05.07.2017.

    Šteta, velika borba, ali šta je tu je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare