To je to što me zanima!

Bravo, Baby: S. Perković je pobijedila i tešku bolest

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije dvije godine jedva je preživjela komplikacije nakon operacije slijepog crijeva. Dobila je sepsu, smršavjela 20-ak kilograma i jedva se oporavila
Vidi originalni članak

Ne, ovo nije normalno. Ovo je fantastično, rekla je Sandra Perković nakon osvajanja zlata u bacanju diska na EP-u.
I doista, kako je rekla naša atletičarka, nije normalno koliko je Hrvatska dobra u sportovima u koje malo ulaže. Sve je počela Janica Kostelić, a nastavili su njezin brat Ivica, Blanka Vlašić, Martina Zubčić, Filip Ude i Jakov Fak. Svi su ti sportaši činili čuda u sportovima o kojima prije njih nismo imali blage veze: skijanje, taekwondo, gimnastika, biatlon...
Sad je tu i bacanje kilogram teškog diska: Sandra Perković, 20-godišnja Zagrepčanka, bacila je na Olimpijskom stadionu u Barceloni u zadnjoj seriji hitac od 64,67 metara i pobijedila dvostruko stariju, 39-godišnju Rumunjku Nicoletu Grasu.
- Čestitala mi je, ali nije joj najbolje sjelo da ju je pobijedila klinka - izjavila je Baby, kako je zovu kolegice.
Sad je najbolja u Europi, a još prije dvije godine jedva je preživjela komplikacije nakon operacije slijepog crijeva. Zbog liječničke nepažnje dobila je sepsu, smršavjela 20-ak kilograma i jedva se oporavila. Dvije godine poslije - evo je na vrhu!
Sve to vrijeme uz nju je bio trener Ivan Ivančić.
- Do Olimpijskih igara u Londonu sigurno će baciti 70 metara. Moj način treninga je dugovječan i ona će moći nastupati bez problema kad god zaželi - uvjerava Ivančić.

NA DODJELI MEDALJA POGREŠNO SU OKRENULI NAŠ GRB
Veliki Sergej Bubka stavio je medalju oko vrata Sandri Perković, a njezino raspoloženje nije mogao pokvariti ni veliki gaf organizatora. Španjolci su na jarbol podigli zastavu s pogrešno okrenutim hrvatskim grbom. Ljutit je bio i trener Ivančić jer nitko nije donio hrvatsku zastavu da Sandra s njom otrči počasni krug.
- Morali su misliti na to. Pa zar sam ja kao njezin trener morao nositi zastavu u torbi? Netko je valjda zadužen za te stvari. Jedino ako nisu računali na medalju - rekao je Ivančić i dodao:
- Došli smo u Barelonu u nedjelju, a ja još nisam vidio direktora reprezentacije Ergotića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bubamara 23 29.07.2010.

    koji komad

  • krnje obicni 29.07.2010.

    ugnjetavalo kad me ne poznas nemoj ni prosuđivat,da me znaš znao bi da je svaka druga moja zezancija...tako je i ovo sta sam napisao dole,puno minusa

  • krnje obicni 29.07.2010.

    svaka čast Sandro/Sandra xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare