To je to što me zanima!

Bravo, Dule! Duvnjak poklonio dres Kauboja hrabroj Eni Šarac

Ena se bori već godinama s teškim bolestima, sve je fascinirala sa svojom borbenošću, a tek joj je 24. Redom je pobjeđivala sepsu, gripu leukemiju, tumor na mozgu, tumor na kralježnici...
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak odigrao je prvu utakmicu za reprezentaciju nakon devet mjeseci. Njemu će u sjećanju ostati povratnička pobjeda, a jednoj djevojci je jedna scena nakon utakmice barem malo uljepšala život.

Ta djevojka se zove Ena Šarac, a ona se već 15 godina bori s tumorom na mogu. Došla je Ena pogledati Hrvatsku u Gradski vrt protiv Švicarske, a na kraju utakmice je doživjela iznenađenje. Do nje je dotrčao glavom i bradom Domagoj Duvnjak te joj poklonio dres.

Ena nije mogla sakriti osmijeh, Dule je još jednom oduševio sa gestom, a ovo je dokaz da nekad i najmanja sitnica može nekoga obradovati.

Ena se bori već godinama s teškim bolestima, sve je fascinirala sa svojom borbenošću, a tek joj je 24. Redom je pobjeđivala sepsu, gripu leukemiju, tumor na mozgu, tumor na kralježnici. Ovo joj je sigurno sjajna motivacija da se nastavi boriti, a kapetan joj je na ovaj način odao priznanje.

Oduševio je Dule i s predanošću na terenu, kao i uvijek. Bila mu je to prva utakmica za Hrvatsku nakon devet mjeseci i one nesretne ozljede protiv Srbije na Europskom prvenstvu. Kauboji su puno teže od očekivanog slomili Švicarce sa 31-28, a Domagoj je postigao tri gola

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.10.2018.

    koji si ti šarac

  • kažemja 26.10.2018.

    Ena, bori se i dalje. Nek te prati sva sreća ovog svijeta . Dule , bio si i ostao ljudina.

  • ja609 26.10.2018.

    Ova djevojka ima volje za zivotom i divim joj se Ena samo naprjed i hrabro <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare