To je to što me zanima!

Bravo, Dule! Ovakvog kapetana trebamo i u siječnju na EP-u...

Uh, kakva noć u Berlinu... Domaći "lisci" slavili su s golom razlike u posljednjim trenucima utakmice protiv "zebri" i to prvi puta nakon 2010. godine! Duvnjak je u porazu Kiela zabio čak sedam golova...
Vidi originalni članak

Prepuna berlinska dvorana Max Schmeling doživjela je erupciju oduševljenja kada su dečki domaće momčadi Füchse Berlin potrčali jedni drugima u zagrljaj nakon rušenja Kiela prvi puta od 2010. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nevjerojatan osjećaj! - rekao je nakon utakmice njemački reprezentativac i igrač "lisaca" Fabian Wiede.

No, u porazu  "zebri" nešto je dobro za Hrvatsku, a to je razigrani Domagoj Duvnjak. Nakon što je prije nekoliko tjedana opet morao nenadano izaći iz igre zbog ozljede lista, vratio se treninzima i utakmicama, a čini se da mu je "odmor" dobro došao. 

Prošli je vikend odigrao laganim tempom, a sada se u igri dao 101%. Naime, zabio je čak sedam golova, od čega i posljednji gol gostiju u utakmici, samo jedan trenutak prije posljednjeg zvižduka. Duvnjak je na sebe preuzimao riskantne šuteve protiv raspoložene obrane domaćina, a i sam je pokazao kako je igrač u oba smjera. 

KIEL SE HVALI HRVATOM Dule se 'raspištoljio': Sanirao ozljedu pa zaigrao i košarku...

U obrani je odradio sjajan posao, ukrao loptu i blokirao dva udarca domaće momčadi. Ipak, sav trud i uspjeh Duleta nije bio dovoljan za pobjedu, ali veseli hrvatsku rukometnu publiku koja će sigurno sačuvati "živce" bude li kapetan ovako raspoložen i na skorašnjem Europskom prvenstvu koje Hrvatska otvara protiv Crne Gore 9. siječnja 2020. u Grazu.

NOVI IGRAČ NEXEA Červar zvao i Jaganjca: Hoće li ga opet ostaviti na tribinama?

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • komentator__Luka 14.12.2019.

    super, samo šteta što bude opet ozlijeđen na EURO

  • 14.12.2019.

    ... Možda bi trebalo i kilažu malo regulirati, kako on tako i većina naših rukometaša...

  • oree77 13.12.2019.

    prvi clanak nakon nekoliko godina koji sam procitao o duvnjaku, a da nije umoran ili ozljeden

Komentiraj...
Vidi sve komentare