Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Červar zvao i Jaganjca: Hoće li ga opet ostaviti na tribinama?

Nekolicina igrača propustit će prvi dio priprema za Europsko prvenstvo pa je Červar naknadno pozvao Nikolu Grahovca i Halila Jaganjca. Okupljanje je 17. prosinca u Zagrebu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
15 komentara

Hrvatski izbornik Lino Červar (69) uputio je naknadni poziv igraču Nexea Halilu Jaganjcu (21) da se priključi prvoj fazi priprema za Europsko prvenstvo koje počinju 17. prosinca u Zagrebu.

Iako nije na popisu 28 igrača koji su prijavljeni za Euro 2020., Jaganjac će, kao velika hrvatska nada i perspektiva, puno pomoći izborniku i reprezentaciji u prvoj fazi priprema dok nacionalna vrsta još nije kompletirana.

Podsjetimo, Jaganjac je pozvan i za prošlo Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. U prvom krugu bio je s reprezentacijom, ali je utakmice gledao s tribina, dok je u drugom krugu umjesto njega priključen Kristian Bećiri.

PRIPREME ZA EURO Lini fale pivoti: Pozvao igrača Dubrave za početak priprema

Tako se ukupno 17 igrača okuplja za prvi dio priprema u Zagrebu, 17. prosinca. Oni će biti smješteni u Hotelu Panorama, a trenirati u Kutiji šibica. Tijekom toga okupljanja reprezentacija će prisustvovati i Večeri hrvatskog rukometa kada će biti izabrani najbolja hrvatska rukometašica, rukometaš, trener i suci godine.

Europsko prvenstvo zajednički organiziraju Austrija, Norveška i Švedska od 9. do 26. siječnja 2020. godine. S popisa 28 igrača koji je nedavno objavljen, izbornik je pozvao 15 igrača koji će trenirati u Zagrebu od 17. do 23. prosinca.

NEĆE IGRATI NA EURU Štrlek: Ne mogu sad pomoći, rastanak je bio baš prijateljski

Druga faza priprema će biti od 26. do 30. prosinca u Poreču, a završni dio priprema je od 1. do 7. siječnja, također u Poreču, u sklopu kojeg će biti i Croatia kup. Uz Hrvatsku, na Croatia kupu koji se održava od 3. do 5. siječnja 2020. godine nastupaju još BiH i Katar.

Naši partneri pišu
Message