To je to što me zanima!

Bravo, genijalac: Ovo je valjda najblesaviji crveni karton ikad

Četvrti sudac slučajno vas okrzne sa semaforom, što napravite? Pa ako ste Yannick Cahuzac, odalamite taj semafor i izbite mu ga iz ruke. I to je, dame i gospodo, kapetan francuske Bastije...
Vidi originalni članak

Momčad ti gubi 2-0, trener te vadi, a sudac slučajno okrne onim semaforom kojim pokazuje tko ulazi i izlazi iz igre. Što napraviš? Pa ako si Yannick Cahuzac, odalamiš taj semafor i dobiješ najblesaviji crveni karton u povijesti.

Angers je za vikend dobio Bastiju 3-0 u francuskom prvenstvu i dodatno je prikovao za dno tablice. Trener Bastije u zadnjih 20 minuta krenuo je po preokret.

OK, izvadit ćemo Cahuzaca, rekao je glavni trener svom pomoćniku.

Bolje da nije...

POGLEDAJTE VIDEO

 

I to im je kapetan

Pomoćni sudac ga je slučajno dotaknuo semaforom, a ovaj je reagirao kao pravi primitivac. Kad je shvatio kakvu je glupost napravio i što mu se sprema, otišao je do suca i rukovao se s njim. No bilo je prekasno jer je ovaj već dojavio glavnom sucu.

To mu je bio već treći crveni karton u zadnje četiri prvoligaške utakmice.

Da stvar bude gora, ovaj čovjek im je kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.02.2017.

    da su nogometasi placeni prosjecnim placama u zemljama u kojima igraju, ne bi bili vazni i arogantni da je to ne gledljivo!

  • 26.02.2017.

    da su nogometasi placeni prosjecnim placama u zemljama u kojima igraju, ne bi bili vazni i arogantni da je to ne gledljivo!

  • MarinMuktić 26.02.2017.

    Čisti crveni, igrač će propustiti sljedeću utakmicu, a u utakmici igra 11 igrača jer je zamjena izvršena prije radnje. To Vam je isto kao da ste sucu uzeli karton ili sprej i sl. tako da se ne čudite crvenom kartonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare