24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Bravo, majstore! Paraolimpijac 3. put zaredom prvak Europe!

Zoran Talić preskočio je 7.28 metara i time srušio rekord europskih prvenstava u toj kategoriji. Nakon dva olimpijska srebra, Talić je treći put zaredom postao europski prvak...
Vidi originalni članak

Naš paraatletičar i treći put je postao europski prvak u skoku dalj! Zoran Talić osvojio je zlatnu medalju u skoku u dalj na europskom prvenstvu u Berlinu u kategoriji T-20 (sportaši s intelektualnim poteškoćama).

Talić je preskočio 7.28 metara i time srušio rekord europskih prvenstava u toj kategoriji. Nakon dva olimpijska srebra, Talić je tako treći put zaredom osvojio europsko zlato.

Bronca za Petru Štruklec

Hrvatska atletičarka Petra Štruklec osvojila je broncu u bacanju kugle u kategoriji atletičarki niskim rastom na Europskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Berlinu.

Mlada 17-godišnja učenica srednje tehničke škole Faust Vrančić i članica AKOSI Agram iz Zagreba bacila je kuglu 4.83 metara što je njezin najbolji rezultat ove sezone. 

- Ovaj uspjeh me izuzetno obradovao, vrijedilo je naporno trenirati s trenerom Antom Pavkovićem. Svaki dan sam nakon škole trenirala i po tri sata dnevno, a potom učila. I tako iz dana u dan. Iako sam na prvi pogled različita od mojih vršnjaka, bavljenje atletikom me je toliko ispunilo i dalo mi veliki impuls da se dokažem da i ja mogu. Jedva čekam vratiti se kući i svoju sreću podijeliti s roditeljima - kazala je Petra koja se atletikom bavi tri godine.

Hrvatska sad ima četiri medalje u Berlinu.

Deni Černi u utorak je osvojio srebro u bacanju kugle, u istoj disciplini brončani je bio Miljenko Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • izzy023 23.08.2018.

    Bravo!!!!

  • kontramrakukontrasili 23.08.2018.

    Obožavam ovakve vijesti,nekako me baš ispune srećom kad tako nešto pročitam.Bravo ljudi,svakaVam čast!!!!

  • lilyan 23.08.2018.

    bravooo, poklon do poda

Komentiraj...
Vidi sve komentare