To je to što me zanima!

Bravo, majstore! Pavić osvojio Šangaj i nagradu od milijun kn

Paviću je ovo 14. naslov u karijeri u parovima, ali prvi iz serije Masters 1000. Najveći u karijeri mu je sigurno onaj na Australian Openu iz 2018. godine kada je s Marachom u parovima pokorio konkurenciju u parovima
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Mate Pavić zajedno je s Brazilcem Brunom Soaresom osvojio ATP turnir u Šangaju iz serije Masters 1000 nakon što su u nedjelju u finalu lako sa 6-4, 6-2 pobijedili branitelje naslova i druge nositelje Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih dvojica u fantastičnoj formi su cijele sezone i ušli su u finale sa statusom favorita, no Mate i Bruno se sve bolje i bolje razumiju i to je u današnjem meču došlo do izražaja. U meču koji je trajao sat vremena i deset minuta, Pavić i Soares su suparnicima uzeli tri puta servis, jedan u prvom setu i dva u drugom, servirali su četiri asa i svoj servis nisu izgubili ni jednom. Igrali su na što kraće poene i to im se isplatilo, a skoro svaka duža izmjena je pripadala njima.

Paviću i Soaresu je ovo bilo prvo zajedničko finale, a za plasman u njega su u polufinalu eliminirali britanski par Jamiea Murraya i Neala Skupskog sa 7-5, 6-4.

Splićaninu (25) je ovo 14. naslov u karijeri u parovima, ali prvi iz serije Masters 1000. Najveći u karijeri mu je sigurno onaj na Australian Openu iz 2018. godine kada je u paru s Marachom pokorio konkurenciju i okitio se Grand Slam naslovom.

Dvojac je osvojio 1000 bodova i 408.000 dolara što znači da će svakome tenisaču pripasti 1,3 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • RoyBean 13.10.2019.

    Zar u Shanghaiu isplaćuju nagrade u kunama? Čestitke

  • bili_os 13.10.2019.

    Covjek je zaradio oko 2 milijuna eura u parovima,a realno pobijedio bi ga u singlu svaki igrac koji je u top 500. Tenis u singlu i doublu su dva razlicita sporta,naprimjer vjerujem da bi Dodig/Pavic dobili u paru naprimjer Dokovica/Nadala,a u singlu im ne bi gema uzeli. To mi nikad nije bilo jasno. Svi losi tenisaci su otisli igrati parove,lova odlicna,a nisi nikakav talent za taj sport. Stvarno specifican sport.

  • klokan_jack 13.10.2019.

    Čestitke majstore !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare