To je to što me zanima!

Bravo! Navijači Juventusa su stali u Mandžukićevu obranu

Zadnje minute Mandžo je zabilježio prošle sezone, a na klupi nije bio od četvrtog kola. Takav odnos kluba i trenera prema fantastičnom napadaču poput Mandžukića nije baš sjeo navijačima
Vidi originalni članak

Juventus ne tretira hrvatskog napadača Marija Mandžukića baš najbolje, a to nije sjelo ni njegovim navijačima.

Hrvatski napadač nije u planovima trenera Maurizija Sarrija, a nevjerojatno je ponašanje kluba koji za Mandžu nije našao mjesta niti među 600 uzvanika za Juventusov Božićni domjenak. Zadnje minute Mandžo je zabilježio prošle sezone, a na klupi nije bio od četvrtog kola.

Navijači su zato na utakmici 16. kola tijekom drugog poluvremena skandirali Mandžukiću i dali upravi do znanja da Marija žele vidjeti u sastavu. 

Na tribini gdje se nalaze najvjerniji navijači tijekom pobjede nad Udineseom 3-1 skandirali su 'Mario Mandžukić'.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Budni 16.12.2019.

    Iako navijam za staru damu , potez koji su napravili im ne ide baš u prilog! Mandžo samo naprijed i stvarno te podržavam u svim tvojim potezima !

  • danko1471991 16.12.2019.

    Sarri nije trener za Juventus...

  • Visok_1 16.12.2019.

    Nakon svega ja ( sto naravmo nisam) na Mandjinom mjestu nebi isao nigdje. Ispostovao bi ugovor do kraja dobival novac i to veliki novac. Trenirao i izvrsavao obveze koje klub od mene trazi a u ugovoru su i cekao da budem slobodan igrac. Lijepo se posvetio sebi rekuperaciji tijela i poslije odigrao jos sezonu, dvije negde uzeo novac i dovidjenja svi. A Juveu bi uzeo sve do zadnje lipe i otisao onda bez odstete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare