To je to što me zanima!

Bravo, Renato! Pogledajte kako je golman Dinama obranio četiri penala protiv prvaka Slovenije

Težak je ždrijeb dočekao slovenski Bravo u četvrtfinalu Kupa, tamo ih je čekao aktualni prvak - Mura. A u heroja se prometnuo golman Dinama na posudbi Renato Josipović (20) koji je praktički sam osigurao pobjedu
Vidi originalni članak

In brani Josipović, in še jena obramba vratarja Josipovića, vikao je komentator na slovenskoj televiziji i tako - četiri puta! Mladi 'modri'  Renato Josipović (20) na posudbi u slovenskom Bravu je u četvrtfinalu tamošnjeg nogometnog kupa obranio čak četiri penala i tako donio polufinale svojoj momčadi i to protiv aktualnih prvaka Mure (4-3).

Na gostujućem terenu protiv favorita odlično se snašao mladi golman Dinama na posudbi, a već je to radio u juniorskoj ligi prvaka gdje je u dresu 'modrih' branio penale i osigurao plasman u daljnju fazu natjecanja. Ovaj put je na golu Brava imao četii bravurozne intervencije - jednu u produžecima, a tri u raspucavanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video obrana možete pogledati OVDJE.

Nisu ga uspjeli 'prevariti' iskusniji kolege, 'ušao im je u glavu' plesanjem po crti i mijenjanjem tehnika - od ranijeg kretanja do čekanja posljednjeg trenutka, a na kraju je samo slavodobitno podigao ruke dok su mu suigrači trčali ususret i izgrlili heroja zaslužnog za prolaz u polufinale.

RENATO JOSIPOVIĆ Junak Kijeva: Bio sam napadač i na gol sam stao na preporuku

U devet utakmica na golu Slovenaca pet je puta sačuvao mrežu netaknutom, a tko zna, možda ćemo ga sljedeće godine gledati na golu Dinama ili barem u borbi s Nevistićem za 'jedinicu' ako Livaković ode...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 29.10.2021.

    Bravo Renato ! Gledal sam ga u Münchenu 2020. protiv Bayerna kad je u regularnom dijelu bilo 2:2, pa smo ih pobijedili na penale ! To je bila tekma !

  • AnarhosindikaIist 28.10.2021.

    Vraćaj maloga doma, tako ti isukrsta!

  • SPALATINO 28.10.2021.

    Bravo momak svaka čast ali ipak si vježba sa Petkovičem

Komentiraj...
Vidi sve komentare