To je to što me zanima!

Bravo Riječani, bravo Lokosi, tako se igra pravi HNL derbi!

Po svršetku utakmice tribine su unatoč propuštenoj pobjedi pljeskale svojim ljubimcima u Rijekinom dresu koji su zapjevali s navijačima. To je sve reklo o sjajnoj utakmici s Lokomotivom
Vidi originalni članak

Prvu HNL kao kap vode na dlanu trebamo čuvati jer je jedina naša i jer bolje nemamo. A još kad se u triler-lovu na drugo mjesto i Ligu prvaka odigra ovako kako su to napravile Rožmanova Rijeka i Tomićeva Lokomotiva, ostaje samo jedno: bravo Riječani i bravo Lokosi, to je derbi i to je naša HNL!

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVLJE RIJEČKIH NAVIJAČA...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vidjeli smo sve: četiri gola, dva preokreta, sjajnu atmosferu nakon 100 dana s gledateljima (službeno: bilo ih je 2.584, 'odokativno': barem tisuću više), dinamičan i otvoren nogomet, penal, isključenje (okay, to možda nije plus, ali doprinosi kompletnom doživljaju), sjajne i dvojbene sudačke odluke, odlične poteze i kikseve... Divni nogomet. Hrvatski nogomet.

Na tribinama, naravno, riječki predsjednik Damir Mišković te kao povratnik, ali u ulozi izbornika hrvatske U-21 reprezentacije, i Igor Bišćan.

Rijeka je krenula daleko bolje u derbi, imala bolje šanse, ali Lokosi su lansirali svoju, sada već klasičnu i ubitačnu kontru (asistent Cokaj, egzekutor Kastrati) pa poveli. Bijeli su priču okrenuli 12 minuta nastavka. Afrikanac Sterling Yateke zabio je dvije minute nakon što je ušao u igru, a Andrijašević (večeras: kapetan) donio silnu radost Rujevici u 78'.

Mladi Pandur mogao je bolje reagirati kod prvog gola, a baš loše je reagirao Capan prekršajem za penal u korist Lokomotive u 82. Vrhunski su potez zato povukli suci, i oni na terenu i oni u VAR sobi, 100% pravilno dijagnosticiravši da su Lokosi zaslužili penal (a Capan i drugi žuti tj. crveni).

Karačić je uredno zabio iz penala za konačnih 2-2, a po svršetku utakmice tribine su unatoč propuštenoj pobjedi pljeskale svojim ljubimcima u Rijekinom dresu koji su zapjevali s navijačima koji su ovacije krenuli već 25 minuta prije utakmice i to - Varaždinu koji je slomio Hajduk u Splitu.

Svaka čast Rijeko, svaka čast Lokomotivo. Složili ste 90-minutnu reklamu, poster za HNL, a prava uzbuđenja u sjajnom lovu na drugo mjesto i Ligu prvaka - tek nas čekaju!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kravojeb Kotarski 17.06.2020.

    bljuv

  • eugen123 17.06.2020.

    Utakmica na razini Engleske lige. Puno trke atraktivnosti, borbe želje s jedne i s druge strane. Jedino mi je žao za onaj penal kojeg je onaj baš bzvz napravio i izgubila je Rijeka bodove na kraju. Inače između ova dva kluba će biti velika borba za drugu poziciju, kao navijač Rijeke i pošto su 2 boda razlike reći ću da su šanse 51%- 49% u korist Rijeke.

  • Jelka JV 17.06.2020.

    Bila sam na utakmici i bilo je sjajno. Nitko nije pričao o politici. Svi smo navijali i pjevali. Nagrađivali svaku dobru akciju pljeskom i nitko nije nikoga vređao. Samo smo beskrajno uživali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare