To je to što me zanima!

Brazil je favorit u finalu Cope, ali tko pobjeđuje na tribinama?

Osim atraktivne igre, prizori izvan terena na turniru južnoameričkih reprezentacija, Copa America, ne ostavljaju ravnodušnim. Zanimljivi prizori mogu se vidjeti na tribinama...
Vidi originalni članak

U nedjelju u 22 sata prema hrvatskom vremenu igrat će se finale Copa Americe između domaćina Brazila i Perua na veličanstvenom stadionu Maracana u Rio de Janeiru. 

Posjećenost ovog izdanja Copa Americe bila je jako loša, stadioni nisu bili niti napola puni, no poglede prisutnih privlačile su atraktivne navijačice. Dale su sve od sebe da njihova momčad pobijedi, ali neke od njih su ipak kući otišle pognute glave. Ipak, barem su na kratko uspjele uljepšati ovo prvenstvo. 

Najpoznatija je među njima bujna Larissa Riquelme, najvatrenija navijačica Paragvaja. Larissi je poraz na penala od Brazila teško pao, a svoje viđenje utakmice kratko je podijelila na svom Instagramu.

- Hvala Paragvaju na svemu. Volim boje moje zemlje, volim nogomet. Preplavile su me emocije, ali čestitam Brazilu na prolasku dalje, poručila je atraktivna brineta.

Zgodna Paragvajka je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a planetarno je popularna postala zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobitel.

(eg)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cobi 07.07.2019.

    Toooooooooo!Dobre koke!

  • lucky28 07.07.2019.

    Ove iz paragvaja i brazila (na slikama) su mi u najmanju ruku sumnjive. Poprsje je ok, al ostatak tijela nisam siguran.

  • josip46 07.07.2019.

    Damski,nema sta

Komentiraj...
Vidi sve komentare