To je to što me zanima!

Brazilac Dida je nakon 10 godina otišao sa San Sira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Posebno hvala treneru Ancelottiju koji je stvorio sjajne rezultate s ovom generacijom kojoj sam pripadao.Za kraj, Forza Milan, napisao je Dida
Vidi originalni članak

- Nakon deset godina moram reći da sam postao bivši "rossonero" - rekao je 36-godišnji brazilski vratar Nelson Dida odlazeći iz Milana.
Nekadašnji brazilski reprezentativni čuvar mreže (tijekom čak 91 utakmice) zaključio je i dugu klupsku eru na San Siru koja je započela 2000. godine, a od tada je tek kratko vrijeme proveo na posudbi u brazilskom Corinthiansu. Inače, baš je iz te momčadi i došao u Europu gdje je branio samo za Milan.
"Čekao sam kraj ugovora s Milanom da kažem zbogom ovom divnom klubu", napisao je Dida na službenoj internet-stranici kluba i nastavio sa zahvaljivanjem:
"Hvala predsjedniku Silviju Berlusconiju, dopredsjedniku Adrianu Gallianiju i sportskom direktoru Ariedu Braidi. Hvala svim mojim suigračima od starta moje karijere do danas. Naravno, hvala i svim navijačima. Bez svih vas ovo ne bi bilo toliko lijepo iskustvo za mene. Imam pregršt ljudi za zahvaliti se na jednom desetljeću u sjajnom klubu", napisao je Dida.
Brazilcu je istekao ugovor s Milanom, no ne zna se hoće li krenuti put mirovine ili će možda nastupati za neki od klubova u svojoj domovini. Posebnu zahvalu i poruku je sačuvao za kraj:
"Posebno hvala našem nedavnom treneru Carlu Ancelottiju koji je stvorio fenomenalne rezultate s jednom generacijom, kojoj sam pripadao. I naravno, za kraj, Forza Milan"...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • basnamjerno 02.07.2010.

    moj vlaka jesi nepismen.. dida svaka cast..

  • vlaka 02.07.2010.

    Jedan od navecih golmana Milana svih vremena.Sican se ka dite gleda san njegove utaknice kao je samo barnija ima je sjajne refekse nezaboravljaju se penali protiv Juventusa 2003 skinija je 3 penala ima Milan ponajvise dobiaj zahvaljuci njemu.

  • sweet86eyes 02.07.2010.

    to legendo!!! forza milan per sempre i srteno ti u daljnjoj karijeri ako se za nju odlučiš i naravno sve najbolje u životu ti želim! hvala tebi na svemu što si učinio za rossonere!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare