To je to što me zanima!

Brazilac Sandro zabio bizaran autogol: 'Pa golmane, gdje si?!'

Igrači Al-Taawouna pokušavali su izaći iz visokog presinga engleske momčadi kroz nekoliko dodavanja u maniri Barcelone, no cijela akcija završila je tragikomično
Vidi originalni članak

Na prijateljskoj utakmici Readinga i Al-Taawouna veznjak momčad iz Saudijske Arabije postigao je doista bizaran gol. Nažalost po njega, u vlastitu mrežu.

Igrači Al-Taawouna pokušavali su izaći iz visokog presinga engleske momčadi kroz nekoliko dodavanja u maniri Barcelone, no cijela akcija završila je tragikomično.

Lopta je stigla do brazilskog veznjaka Sandra Manoela (27) koji se nalazio ispred svog kaznenog prostora. Pod pritiskom je odigrao isprve loptu prema svom golmanu kojeg nije bilo tamo gdje ga je on vidio. Lopta je završila u mreži, a veznjak podigao ruke i okrivio golmana:

- Pa gdje si, kome da ju dodam kad tebe nema na mjestu?! - otprilike je reakcija razočaranog Brazilca opravdavajući se suigračima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kristijan8 19.07.2016.

    ha ha

  • Redovan 18.07.2016.

    Svaka cast na trudu, ali to je nista naspram odlicnog autogola od neki dan kojeg se nebi posramili ni najveci igraci danasnjice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare