To je to što me zanima!

Brazilski savez ljut na vlasti: Ni na koji način ovo nismo tražili

Utakmica Argentine i Brazila u kvalifikacijama za SP 2022. prekinuta je u 5. minuti, a nakon toga je uslijedio kaos i Argentinci su napustili teren, dok su Brazilci odradili trening. No, tamošnji Savez prozvao je vlasti
Vidi originalni članak

Brazilski nogometni Savez žali zbog događaja zbog kojih je prekinuta utakmica Brazila i Argentine te brani i poštuje sve covid protokole. Potpuno smo iznenađeni potezom Anvise i smatramo da je ta državna agencija imala dovoljno vremena da nastali problem riješi u danima prije utakmice, a ne tijekom iste. Ni u kojem trenutku ni na koji način nismo tražili od Anvise da sankcionira reprezentativce Argentine i nemamo ništa s njihovim upadom na teren, objavili su nakon incidenta na susretu kvalifikacija iz brazilskog nogometnog Saveza.

NEVIĐENA FARSA Privedeni Argentinci trebali bi doći u Hrvatsku! Messi bijesan: Tri dana smo tu, što ste čekali?

Podsjetimo, uoči derbija Brazila Argentine u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, igrači Premier lige optuženi su za davanje lažnih informacija zdravstvenim ustanovama nakon što su doletjeli iz Caracasa. Savezna policija sa zdravstvenim radnicima upada na travnjak i privodi četvoricu argentinskih reprezentativaca.

Emiliano Martínez, Emiliano Buendía, dvojica igrača Aston Ville, kao i dvojac iz Tottenhama Giovani Lo Celso i Cristián Romero morali su napustiti teren jer su prekršili covid protokol i navodno lagali da nisu u posljednjih 14 dana bili u zemlji na brazilskoj crvenoj listi: Velikoj Britaniji. Izazvalo je to brojne komentare, čuđenja, a i sam kapetan Argentine Lionel Messi pitao se gdje su vlasti bile ova tri dana.

UHVATILI IH U LAŽI Cirkus u Brazilu: Priveli igrače Argentine na početku utakmice!

- Tri smo dana u Brazilu, a vi ste tek dosad čekali?! Pa zašto to ranije niste napravili - pitao je brazilske zdravstvene radnike novi igrač PSG-a.

Bilo kako bilo, utakmica je suspendirana i pitanje je što će biti s tim susretom. Tek se o svemu treba usuglasiti, a spominjalo se kako bi obje reprezentacije mogle biti izbačene iz kvalifikacija, no to zvuči dosta oštro bez obzira na sva događanja na susretu. Ali, s druge strane, nije nemoguće.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mr. Spock 06.09.2021.

    Najavljen je veliki prosvjed 07.09. po gradovima u Brazilu protiv 11 vrhovnih sudaca koji drže Brazil u šaci, zatvaraju sve koji pišu ili govore protiv njih; blogeri, novinari, zastupnici; jer ovi oslobađaju razne političare kriminalce, koji su ih ustoličili na mjesta sudaca. Predsjednik Bolsonaro je desničar, a suci ljevičari, često okarakterizirani i kao komunisti. Bit će velikih nereda

  • danko1471991 06.09.2021.

    Messi je rekao da su tri dana vec u Brazilu i da nista nisu poduzimali, ocito da su namjerno na ovaj nacin htjeli odigrati igrokaz da bi pokazali snagu... S jedne strane Argentini nisu trebala ta cetvorica iz Engleske lige( ne znam zasto su inzistirali), a s druge strane Brazilskim vlastima nije trebao ovaj cirkus... Htjeli su pred cijelim svijetom na televiziji pokazati kako je zakon jednak za sve, smijesno s obzirom da se radi o jednoj od najkoruptivnijoj zemlji...

  • z0l33 06.09.2021.

    pa lagali su igrači na formularu za ulazak u zemlju, covid ili ne to je razlog za deportaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare