To je to što me zanima!

Brbić: Liga neće biti regularna, utakmice moraju igrati na zimu

Neka se poštuje regularnost i neka se utakmice odigraju kasnije u prosincu jer će tako momčadi morati nastupiti s igračima koje danas imaju, kaže predsjednik 'bilih'
Vidi originalni članak

Odgoda utakmica izravnih konkurenata za vrh prvenstvene ljestvice, Dinama, Rijeke i Lokomotive nisu dobro sjele predsjedniku Hajduka. Marin Brbić smatra kako će, ako se nešto ne poduzme, prvenstvo biti neregularno.

- Ne smije se dogoditi da se utakmice prebacuju na proljeće jer će u proljeće momčadi sasvim sigurno igrati u izmijenjenim sastavima. Uostalom, propozicije kažu da se odgođene utakmice moraju odigrati u roku 24 sata ili prvom sljedećem slobodnom terminu - kazao je Brbić i dodao:

- Obrazloženje da neki nisu mogli pronaći adekvatan smještaj apsolutno ne stoji. Mogli su mene nazvati i ja bih im pronašao smještaj za pet minuta.

Predsjednik Hajduka ima i konkretan prijedlog.

- Neka se poštuje regularnost natjecanja i neka se utakmice odigraju kasnije u prosincu jer će tako momčadi morati nastupiti s igračima koje danas imaju na raspolaganju, a ne s nekim novim igračima - kaže Brbić te zaključuje:

- Prisjetimo se da smo mi ovoga ljeta tražili odgodu utakmice s Rijekom zbog koncerta 'The Wall' na Poljudu pa je naš zahtjev odbijen. Morali smo potrošiti i preko 100.000 kuna kako bi napravili 'kavez' za gostujuće navijače na zapadnoj tribini. Očito je da su neki opet 'jednakiji' od drugih.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • boww 25.11.2013.

    Opet kmecanje!!da se pobjedio osijek onda bi natjecanje bilo regularno.koji jadni izgovori.da nepricam kakav je poljud bio zadnja dva derbija.prvo ste napravili poplavu onda ste napravili oranicu.kad ce brbic reci nasa momcad nije bila na razini i zato nismo pobjedili.ne uvjek je neko drugi kriv.

  • robert borić 25.11.2013.

    nerado priznajem,ali lik je u pravu

  • miris kusa 25.11.2013.

    hajduk ce biti oslabljen, a cijom krivicom, brbic od kada je dosao saamo place I trazi urote protiv hajduka, a trebali su biti suspendirani I bili su deset puta pa im je oprosteno. zadnji klub u ligi koji se treba zaliti na bilo sto

Komentiraj...
Vidi sve komentare