To je to što me zanima!

Brbić nemoćan: Split i Dinamo otimaju 'bilima' braću Baturinu

Mi smo s naše strane učinili sve, ne znam što smo još mogli ponuditi i ne preostaje nam ništa nego čekati što će se dogoditi, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić...
Vidi originalni članak

Svake godine pomiče se granica i sve mlađi igrači ulaze u prvu momčad Hajduka. Tako su danas okosnica seniorske momčadi mladići rođeni 1996. i 1997. godine Vlašić, Balić, Maloku, Roguljić, Grbić, Bašić...

Postavlja se logično pitanje, ima li u omladinskom pogonu Hajduka nekoga tko će ih u budućnosti zamijeniti. Odgovor je ima, među najtalentiranijim klincima su braća Baturina, Roko i Martin, sinovi nekadašnjeg Hajdukovog napadača Mate Baturine. 

Obojica su procijenjeni kao vrhunski talenti, no veliko je pitanje hoće li zaigrati za seniore Hajduka, jer su na njih oko bacili skauti Splita i Dinama. 

Navodno su pregovori između Mate Baturine i prvog čovjeka Splita Slavena Žužula poodmakli, a čelnik Splita spreman je osigurati sve što budu od njega tražili kako bi se braća s Poljuda preselila na Park Mladeži. 

No u cijelu priču navodno se uključio Dinamo s nemoralnom ponudom od čak milijun eura. Iz Hajduka su nemoćni, ukoliko djeca ne žele potpisati ugovor, ne postoji način da ih prisili. Hajduk je ponudio posao u omladinskoj školi Mati Baturini, novi ugovor njihovom rođaku Mateu te ugovore za braću i sad čekaju rasplet situacije. 

- Mi smo s naše strane učinili sve, ne znam što smo još mogli ponuditi i ne preostaje nam ništa nego čekati što će se dogoditi i nadati se da će braća Baturina ostati u Hajduku. Našu ponudu smatramo više nego korektnom, a sve iza toga nije u našoj moći - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • NOHA 04.07.2015.

    Najjače je u cijeloj priči da je i rođak Mateo dobil ugovor...

  • dario1983 02.07.2015.

    a valjalo je dok ste vi otimali talente dok ste bili klub na cijeni, a danas dok ste rupa sad ne valja kad vam kradu talente

  • rođo101 02.07.2015.

    moj brbiću ni ti ne radiš u hajduku za burek i jogurt,pa tako i sinovi od baturine neće igrat za burek i joigurt!

Komentiraj...
Vidi sve komentare