To je to što me zanima!

Brbić: Nismo u Rimu prodavali Andriju Balića i Nikolu Vlašića

Imamo puno zajedničkih interesa, pogotovo u razmjeni znanja među trenerima. Sigurno je Romi u interesu imati na oku sve naše talente, rekao je Marin Brbić
Vidi originalni članak

Hajdukova delegacija u kojoj su predsjednik Marin Brbić, sportski direktor Goran Vučević i glavni skaut Saša Bjelanović sastala se u Rimu sa sportskim direktorom Rome Walterom Sabatinijem. Dogovarala se buduća suradnja između dvaju klubova.

Posjet, iniciran s talijanske strane, uključivao je i razgledavanje Rominog kampa Trigoria te utakmicu Roma-Carpi. Ali ne i razgovore na temu prodaje Andrije Balića i Nikole Vlašića, kako su neki špekulirali.

- Nije tajna da je pola Europe zainteresirano za naša dva bisera, no na tu temu nismo konkretnije razgovarali, samo načelno, kao dio jedne šire priče koja u prvom redu obuhvaća uspostavljanje suradnje - otkrio nam je Brbić i dodao:

- Imamo puno zajedničkih interesa, pogotovo u razmjeni znanja među trenerima. Sigurno je Romi u interesu imati na oku sve naše talente, kao i da je nama u interesu razmjenjivati znanja i iskustva, sutra možda i igrače s tako velikim klubom. Obišli smo i njihov kamp, koji je sjajno opremljen. Sigurno da i mi jednoga dana želimo nešto tako napraviti i u Splitu - kaže Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • bare000 28.09.2015.

    kakvi likovi hebo vas mamic on 80 posto zaradi a dinamo 20 i mamic je faca,a dinamo nema da opravi tribine,istok ce se srusiti sam!!!!a trazi se lova od grada za popravak!!!!ha ha koji menadzer i mamu bi dao za eure milione!!!!ha ha ha ha prabi menadzer

  • pipolino 27.09.2015.

    Pola Europe želi njihove dragulje, a nude kao da se radi o ugljenu (isti kemijski sastav).Da su u Dinamu, imali bi cijenu kao Rog,ovako su u rangu vrijednosti Maloče.

  • AnteG 27.09.2015.

    brbiću koliko ti je plaća!? I ti nebi prodao ni grah za 20kn, a kamoli ova dva dragulja splitska! takvi kao ti su 10 x opasniji za naše društvo i klubove od MAmića!

Komentiraj...
Vidi sve komentare