To je to što me zanima!

Brekalo je igrao sa slomljenim prstom, "out" je dva tjedna...

Josip je dobio udarac u posljednjoj utakmici protiv CSKA Moskve. Kasnije pretrage pokazale su da je slomio prst, objavio je Dinamo na službenoj internetskoj stranici
Vidi originalni članak

Loše vijesti stižu s Dinamovih priprema u Španjolskoj. Nakon teške ozljede Josipa Pivarića i lakših ozljeda Marka Pjace i Soudanija, novi igrač na Dinamovom popisu ozlijeđenih je mladi Josip Brekalo. 

- Josip je dobio udarac u posljednjoj utakmici protiv CSKA Moskve. Kasnije pretrage pokazale su da je slomio prst. Dva tjedna bit će van punog treninga - objavio je Dinamo na službenoj stranici. 

Šteta za Brekala, ali i za Dinamo jer mladi krilni igrač oduševio je svojim nastupima na pripremama. No stanka ne bi trebala previše utjecati na njega. Vratit će se već za dva tjedna. 

Marko Pjaca još vuče ozljedu s kraja polusezone, a Soudani je ozlijedio nokat u šetnji gradom. 

Dinamo će u Španjolskoj biti do subote i odigrati još dvije utakmice. Prvu protiv bugarskog Litexa (2. veljače), a drugu uoči početka sezone protiv ukrajinskog Šahtara (5. veljače).

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Sports <3 02.02.2016.

    Ovaj Brekalo ce za 5 godina biti nas najbolji igrac Decko ima talenta,doslovno puca od talenta Samo da ga usmjeri na pravi put

  • Dalmacija u srcu 02.02.2016.

    ima Boga, sve se vraća sve se plaća.

  • zvona1111 02.02.2016.

    Brekalo i ja slomljenim palcem da zaigra na lijevom krilu bolji je od konkurenata (place,fernandesa)

Komentiraj...
Vidi sve komentare